Clearing Energy Noordwijk

Clearing Energy Noordwijk
Noordwijk

Energetische Healing voor Positieve Energie, voor meer Rust en Ruimte in je hoofd en lijf.

Hoe gaan wij te werk in onze praktijk.

Wij werken met Energie, alles in en om ons heen is Energie, dus alles heeft ook invloed op ons, zowel in ons (lichaam), alsook om ons heen. Iedere mens bestaat eigenlijk uit vier Lichamen; een Fysiek, Mentaal, Energetisch en Spiritueel lichaam.

Het is van belang dat al deze lichamen in Balans zijn.

Twee van deze lichamen zijn Yang (mannelijk) namelijk het Fysieke en Mentale lichaam, en twee zijn er Yin (vrouwelijk) namelijk het Energetische en Spirituele lichaam.

Wij proberen samen met onze cliënten dmv. Chakra healings, Golden healings, Angel healings en Regressie sessies koorden te verbreken met 'oude ' gewoontes. Dit om zo weer meer plaats te maken voor Positieve Energie en meer Rust en Ruimte in je hoofd en lijf te krijgen.

Ook geven we foto readings op aanvraag en kunnen we huis en andere ruimtes energetisch clearen, zodat de Energie weer fijn en vertrouwd aanvoelt.

Benieuwd? Heb je een vraag, of wil je ergens meer informatie over hebben? We zijn goed bereikbaar via ons mobiel, Whatsapp, e-mail, of stuur een berichtje via Messenger, wij staan je graag te woord!

Over Clearing Energy Noordwijk

Even voorstellen, wij zijn Rob en Karin en wij hebben samen 2 jaar geleden onze gezamenlijke praktijk opgestart, nadat wij allebei onafhankelijk al jaren (meer dan 10 jaar) bezig waren op energetisch gebied.

Nadat  we een geweldige retrait hadden meegemaakt in Italie, wisten we het zeker, dat we beiden na vele opleidingen en cursussen, meer zintuigen hebben ontwikkeld dan  de gebruikelijke 5 (ruiken, horen,  zien , proeven en voelen).

Er is veel meer dan het zicht- en tastbare,  graag willen wij  meer mensen ervan bewust  maken van het spirituele lichaam en de centra’s waar het in het leven om draait.

De meerdere lichamen, waaronder  -fysieke, -mentale,- energetisch lichamen  die ook te voelen, te horen, en te beantwoorden zijn  zodat we meer in balans komen en blijven.

Je vindt onze praktijk in Noordwijk aan Zee, waar wij je graag zouden welkom heten.


Clearing Energy Noordwijk

Rob Hoogervorst en Karin Imanse

Binnenweg 27
2202 GM Noordwijk

Clearing  Energy Noordwijk