Mindful Movement l Enegizer

Mindful Femme
Noordwijk

Mindful Movement; Yoga Nidra&Restorative voor een betere verdeling van jouw Prana, levensenergie. En de Enegizer, combinatie van dans, meditatie, ademwerk, yoga, visualisatie, Qi-Gong

Enegizer

Wanneer we dansen zorgt dat voor een licht euforisch gevoel vanwege de endorfine die vrij komt. Daarnaast heeft het nog allerlei andere gezondheidsvoordelen, dus waarom niet vaker doen?!

Het is een overwegend non-verbale vorm van therapie waarbij dans, beweging en muziek worden ingezet met als doel herstel, behoud en verbetering van het psychisch en lichamelijk functioneren.
Aan de orde komen: dans, meditatie, ademwerk, yoga, visualisatie, Qi-Gong.

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die letterlijk en figuurlijk in beweging wilt komen en zich opnieuw willen verbinden met hun lichaam. We werken aan acceptatie en met aandacht maken we los wat niet meer zo makkelijk beweegt.

Bewegen, dansen en ervaringen delen in een groep maakt blij, werkt stimulerend, verbindend en inspirerend!

Mindful Movement

Diepe ontspanningstechnieken van Yoga Nidra & Restorative en essentiële oliën en sprays zorgen ervoor dat je een  betere verdeling van jouw levensenergie  (prana) krijgt. Wordt je bewust van  lichamelijke stress en leer deze los te laten. 

We werken specifiek op het lichaam waardoor je  immuun systeem een boost krijgt en je lichaam zal helen. 

Tijdens Yoga Nidra & Restorative verschuiven hersengolven naar een kalmere staat van zijn. Dit zorgt ervoor dat naast ons lichaam ook ons denken gaat ontspannen. Je komt  fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken  compleet ontspannen.

Over Mindful Femme

Nu ik weet dat ik een HSS persoon ben, begrijp ik mijzelf beter. Gun jou ditzelfde, je hoogevoeligheid als kracht gaan omarmen. 12 jaar een eigen dansschool gehad maar nu valt alles pas op zijn plek.

​Het is mijn missie om mensen met elkaar te laten verbinden maar ook zichzelf weer te vinden en te laten genieten van het leven. En dat door mooie gesprekken met elkaar te voeren of door elkaar te treffen op de "dansvloer". 

Je kan me zien als een no-nonsense coach/motivator die veel warmte uitstraalt en mensen op hun gemak kan stellen. Daarnaast kan ik ook confronterend zijn, wanneer ik denk dat dat nodig is, en je een spiegel voor houden. Beschik over een scherp luisterend oor, groot inlevingsvermogen en de gave om te inspireren. Ik wil je een heldere, frisse kijk op je situatie geven. Bij mij kun je je verhaal kwijt, in vertrouwen en zonder oordeel.


Mindful Femme

Vanessa de Bondt

Ijmuiderstraat 31
2201RE Noordwijk

Mindful Movement l Enegizer