Hazius Media / Marjolein de Haas van Dorsser - Social Media Ondersteuning

Hazius Media
Voorhout

Social Media. Niet weg te denken uit deze tijd. Toch houden veel ondernemers zich er liever niet mee bezig. Ik neem de verzorging ervan graag voor je uit handen. Ik denk met je mee over de content en maak en plaats de berichten voor je!

Je weet hoe belangrijk social media is voor je online zichtbaarheid!

Je hebt een idee over de stijl waarin je je wilt presenteren. Je hebt je marketing in kaart gebracht.
Eigenlijk weet je precies wat je wilt.
Alleen... zoals het lekt bij de loodgieter en er onkruid staat in de tuin van de hovenier... zo blijft ook jouw eigen social media liggen. Er zijn altijd wel andere dingen te doen.

Ik houd me met Hazius Media bezig met juist datgene wat bij veel ondernemers blijft liggen. Ik help ondernemers met hun online zichtbaarheid! En dan niet door het geven van coachingssessies of marketing adviezen. Maar juist met het uit handen nemen van de verzorging van social media. Ik maak en plaats - altijd in overleg met de klant - social media berichten. Op diverse kanalen.

Daarnaast organiseer ik social media werkochtenden. Speciaal voor ondernemers die het liever zelf doen. 2 maal per maand ben je welkom aan mijn tafel, waar je - in het gezelschap van andere ondernemers - je social media (LinkedIn, Facebook, Instagram) regelt voor de weken die volgen. Je maakt je berichten zelf, maar ik ben er om je te helpen met ideeën, concrete invulling en planning.

Tot slot ondersteun ik bedrijven als virtual assistant. De mogelijkheden daarin zijn zeer divers. Heb je behoefte aan bedrijfsmatige ondersteuning? Neem dan alsjeblieft contact met me op.

 

Schakel me in voor:

* onderhoud van Social Media kanalen

* bijwonen van de Social Media werkochtenden

* Virtual Assistent diensten

 

Over Hazius Media

Mijn naam is Marjolein de Haas van Dorsser. In het dagelijks gebruik vaak afgekort tot Marjolein van Dorsser..... Ik houd me al jarenlang privé en zakelijk bezig met social media. Ik vind het een prachtig medium dat je in staat stelt om contact te maken en te onderhouden met mensen over de hele wereld. En hoe belangrijk ook... het vervangt nooit het 'echte' persoonlijke contact.

Maar social media biedt mensen en ondernemers zó enorm veel mogelijkheden! En daarom help ik ondernemers ook zo graag met het ondervinden en onderhouden.

Mijn achtergrond is HEAO - Commerciële economie. Daarna ben ik aan de slag gegaan als assistent-export manager om vervolgens mijn weg te vervolgen als Personal Assistant. Een rol die me heel goed ligt. Ook (of misschien wel juist) in mijn huidige baan.

In 2004 ben ik na de geboorte van ons eerste kind (er zijn er in totaal 2) gestopt met mijn fulltime baan. Ik ben eigenlijk direct een eigen bedrijf gestart. Eerst maakte ik gepersonaliseerde (kraam) cadeautjes, daarna slingers. En in 2017 ben ik gestart met Hazius Media, tot volle tevredenheid!

 


Hazius Media

Marjolein de Haas van Dorsser

Rietpad 3
2215 GG Voorhout

Hazius Media / Marjolein de Haas van Dorsser - Social Media Ondersteuning