NLP ,oplossingsgerichte trainer en coach in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en overgang!

LightHouse Communication
De Zilk

Ik train en coach vanuit enthousiasme en dynamiek omdat ik geloof in jou en je persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je communicatie verbetert of verandert, krijg je de resultaten die je wil en worden blokkades bespreekbaar gemaakt en opgelost.

Een training en coaching bureau dat enthousiast en dynamisch afstemt op u en uw persoonlijke onwikkeling, of dat van uw bedrijf of afdeling. Communicatie en persoonlijke ontwikkeling is waar het om draait bij LightHouse Communication. Via je communicatie zoals lichaamstaal, woordkeus en de gebruikte stem stem je af op de ander. Hierdoor krijg je wel of niet het gewenste resultaat. Weten hoe je het beter en efficienter kunt doen?  

De letterlijke vertaling van Lighthouse (vuurtoren) uit de Dikke van Dalen is 'toren met een sterke lichtbron erbovenin die de zeelieden en ook wel de vliegers tot baken dient'. En dat is wat Lighthouse voor u wil zijn, een baken en een lichtbron om samen met u te kijken waar u naar toe wilt en wat u achter u wil laten. Om ervoor te zorgen dat u straalt en de weg weer kent.

Zij doet dit door middel van persoonlijke of groepscoaching, (team) trainingen en workshops die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Over LightHouse Communication

Vanuit de passie voor mensen, voor wat hen drijft en wat hen motiveert is dit bedrijf ontstaan. Wat maakt dat jij doet wat jij wil en wat maakt dat ik doe wat ik doe en hoe kun je veranderen? 
Want, wat vraag jij van jezelf, wat vraagt een ander van je en hoe wil je je leven verder inrichten. Wat houdt je tegen of waar zie je kansen? En wie houdt dan de spiegel voor, met wie stem je af, wie navigeert met je mee en wie zorgt ervoor dat je koers behoudt of juist aanpast?
 

Een LightHouse blijft staan en laat zien waar je bent op de route. Deze metafoor staat voor dat wat ik doe, ik wil graag een stralende jij, die in het licht doet wat je gelukkig maakt en zo je eigen licht ook weer door kunt geven! 


LightHouse Communication

Karin Wiebenga - Neelen

Zilkerduinweg 156
2191 AR De Zilk

NLP ,oplossingsgerichte trainer en coach in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en overgang!