Emotionele geborgenheid in jezelf ontwikkelen

Ik zing mijn eigen lied / Annette Oppenberg
Voorhout

Ontwikkel emotionele geborgenheid ín jezelf! Leer op gezonde wijze omgaan met je eigen emotionele behoeften en verlangens. Sta jezelf toe deze te voelen, te kennen, te uiten en te vervullen. Het zijn boodschappen van je diepste zelf!

Als je opgegroeid bent in een emotioneel onveilige omgeving heb je mogelijk niet (goed) geleerd op gezonde, natuurlijke wijze om te gaan met je eigen emotionele behoeften en verlangens. Er was niet voldoende aandacht, begrip en erkenning voor jouw emotionele ontwikkeling als kind.

Juist het helemaal kunnen ervaren van gevoel, emoties, behoeften en verlangens is van wezenlijk belang om een volwaardig, vervuld leven te leiden. Jouw emoties, behoeften en verlangens zijn boodschappen van je diepste zelf en wijzen de weg naar wat jouw leven zin geeft! 

Wil jij je emotioneel geborgen voelen? Emotioneel in balans zijn? Je vreugdevol en vrij voelen? Als coach en ervaringsdeskundige ondersteun ik je graag in jouw emotionele groeiproces. 

Dit ontwikkel en versterk je tijdens coaching:

  • authentiek zijn
  • gevoel en emoties toelaten 
  • helen van emotionele pijn
  • vervullen van je eigen emotionele behoeften 
  • je eigen grenzen ontdekken en bewaken
  • intimiteit: anderen dichtbij laten komen
  • vertrouwen hebben in jezelf én in anderen
  • je eigen intuïtie en wijsheid volgen
  • openstaan voor je diepste verlangens
  • schaamteloos kunnen genieten 

Ik zing mijn eigen lied Coaching & Persoonlijke Ontwikkeling richt zich op be-VRIJ-ding van alles wat jou ervan weerhoudt op natuurlijke, ontspannen wijze gewoon jezelf te zijn. Jij doet ertoe!

Meer weten of kennismaken? Ik ontmoet je graag! Annette

 

 

 

Over Ik zing mijn eigen lied / Annette Oppenberg

Welkom! Mijn naam is Annette Oppenberg en ik ben een ervaren levenscoach met mijn praktijk 'Zing je eigen lied' in Voorhout. Mijn hart en expertise ligt bij mensen die, net als ik, te maken hadden met emotionele verwaarlozing en/of emotionele mishandeling in hun kindertijd. Als gevolg hiervan kun je moeite hebben om je eigen gevoel, emoties, behoeften en verlangens te voelen, te kennen en te uiten. 

Emotionele geborgenheid is het kunnen ervaren van warmte, nabijheid, bescherming, steun en affectie. Met Zing je eigen lied Coaching ontwikkel je emotionele geborgenheid ín jezelf zodat je in staat bent zinvolle, verdiepende relaties te hebben met jezelf en met anderen. Als je emotioneel in balans bent kun je op gezonde wijze liefde geven én ontvangen. Op basis van gelijkwaardigheid! Jij doet ertoe. Anderen doen ertoe. 

Naast het coachen beleef ik veel plezier aan het geven van verdiepende wandelingen in de natuur, creatieve workshops, intuïtieve tarotleggingen en verbindende ontmoetingsochtenden. Centraal staat voor mij het durven voelen, met elkaar delen, samen verbinden en het bewustworden van ons verlangen. We nodigen elkaar uit ons te openen voor het leven zelf, precies zoals het ís. Dan stroomt het en wij stromen mee...

Maandelijks stuur ik mijn Verbindingsbrief met agenda zodat je op de hoogte blijft van Zing je eigen lied evenementen. Je kunt je via mijn site opgeven. Mail of app me ook gerust als je vragen hebt of mij wilt ontmoeten, geheel vrijblijvend. 

 

 

 

 

  


Ik zing mijn eigen lied - Coaching en Persoonlijke Ontwikkeling

Annette Oppenberg

Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout

Emotionele geborgenheid in jezelf ontwikkelen

Wat doe ik nog meer?

09mrt
Wandeling
VrouwenWandeling 'toon je Vrouwelijke Zelf!'
Noordwijk
Ontmoet andere vrouwen tijdens onze verdiepende VrouwenWandeling in de Noordwijkse duinen! Samen ontdekken hoe we meer onze Vrouwelijke Zelf kunnen tonen. Na afloop gezellig napraten in hotel De Witte Raaf. Beleef je mee?
30mrt
Wandeling
Verdiepende Wandeling Keukenhofbos
Keukenhofbos Lisse
In het bos ervaar je een diep gevoel van Zijn. Alles maakt deel uit van één geheel waar wij ook bijhoren. Dit bewust ervaren doet beseffen wat werkelijk belangrijk is. Samen ontdekken én herinneren! Na afloop gezellig een drankje bij de Hofboerderij
02mrt
Wandeling
Verdiepende Wandeling Keukenhofbos
Keukenhofbos Lisse
In het bos ervaar je een diep gevoel van Zijn. Alles maakt deel uit van één geheel waar wij ook bijhoren. Dit bewust ervaren doet beseffen wat werkelijk belangrijk is. Samen ontdekken én herinneren! Na afloop gezellig een drankje bij de Hofboerderij
22mrt
Wandeling
Magische Lentewandeling met Alpaca's!
Sassenheim
Laat je verrassen door met deze prachtige, eigenzinnige dieren te wandelen. Op pad met je eigen alpaca terwijl je geniet van de vroege lente om je heen. In een klein groepje samen beleven en genieten!
Coaching - Wandelcoaching
Herinner je eigen natuur!
Voorhout
Waar verlang je naar? Wat zie en ontdek je als je in de natuur bént? Verbind je met Moeder Aarde en herinner jouw essentie. Laat je hart zich vullen met liefde en blijdschap!
03mrt
Evenement
NIEUW! Spirit Animal Reading - te boeken in maart in overleg
Voorhout
Wat zijn jouw 9 krachtdieren? Ontdek het tijdens een persoonlijke, magische Spirit Animal Reading. Verbind je met je eigen totemdieren en ervaar hoe hun specifieke eigenschappen ook jouw eigenschappen zijn! Voel je diep verbonden met de natuur.