To Grow Coaching, coaching en begeleiding voor hooggevoelige kinderen, jongeren en ouders

To Grow Coaching
Lisse

Coaching en begeleiding bij gevoeligheid. Voor een sterker zelfbeeld, zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Laat mij je leren je gevoeligheid om te buigen van valkuil naar kwaliteit.

To Grow Coaching 

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind lekker in z'n vel zit. Merk je dat jouw kind snel overprikkeld raakt? Soms zomaar ineens heel boos of verdrietig wordt? Het lastig vindt om voor zichzelf op te komen? Altijd aan een ander denkt maar daarbij vaak zichzelf vergeet? En kunnen jullie wel wat hulp gebruiken om te leren hoe jij én je kind omgaan met hooggevoeligheid? Ik help jullie graag. Zodat jouw kind weer gelukkig is, met meer zelfvertrouwen, meer weerbaarheid en meer plezier.

Hooggevoeligheid heeft prachtige kwaliteiten. Maar zie je dat je kind worstelt met zijn of haar hooggevoeligheid? En herken je één van de volgende punten?

  • gevoelig voor sferen?
  • denkt lang na over iets?
  • legt de lat hoog voor zichzelf?
  • gaat snel over zijn of haar grens heen?
  • kan wel een potje weerbaarheid gebruiken?

Uiteraard zijn dit maar enkele voorbeelden.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van gevoelige kinderen en jongeren en ouders. Ook wel HSP of hooggevoeligheid genoemd. Ik weet uit ervaring wat de gevolgen kunnen zijn van deze gevoeligheid. 

Voor uitgebreide informatie over mijn aanbod en mijn werkwijze verwijs ik je naar mijn site: togrowcoaching
Ook mag je uiteraard altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. 51633693.
 

Lieve groet,
Rebecca

Over To Grow Coaching

Mijn naam is Rebecca van Noort. Geboren in Lisse en moeder van 2 prachtige kinderen. Als (hoog)gevoelig kind stond ik open voor sferen en energieën van anderen en de omgeving. Men vond mij vaak te betrokken of te gevoelig. Gevoelens die voor mij duidelijk waren maar door anderen niet werden begrepen. Met als gevolg dat ik mezelf kwijtraakte en mijn grenzen moeilijk kon aangeven. Door te lezen en te voelen ben ik mijn zintuigen gaan ontwikkelen.
Hierdoor ben ik geworden tot wie ik nu ben. Met deze ervaring en de reis naar mezelf ben ik gaan doen waar mijn hart sneller is van gaan kloppen. Een kind helpen dat vastloopt en net dat duwtje te geven wat hij/zij nodig heeft om weer verder te kunnen groeien (To Grow).

Dit is de reden geweest waarom ik een kindercoachopleiding ben gaan volgen bij het Atma instituut voor life coaching in Amersfoort. Door de jaren heen heb ik mijn gevoeligheid weten om te buigen van opgave naar gave. Ik werk veel vanuit mijn gevoel en intuïtie, dat is mijn kracht.

Graag ontmoet ik u bij To Grow Coaching
Lieve groet, Rebecca


To Grow Coaching

Rebecca van Noort-Foyle

Heereweg 331
2161BL Lisse

Lid van beroepsvereniging

To Grow Coaching, coaching en begeleiding voor hooggevoelige kinderen, jongeren en ouders