Gratis kennismaking gevolgd door een mooi coachingstraject van 2 of 3 maanden door jou nuchtere mind

Hoek Mindset en Coaching - Natascha Hoek
Katwijk Aan Zee

Jouw nuchtere mindset coach die er helemaal klaar voor is om jou te helpen je dromen te realiseren. Ben je klaar voor verandering? Klaar met negatieve gedachtes? Zin om nieuwe gewoontes toe te passen en vol te houden? Dan ben ik de coach die je zoekt

Ik ben Natascha Hoek en ik ben op dit moment gelukkiger dan ooit! Maar dit is weleens anders geweest en ik heb een mooi pad afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Mijn eigen pad waarvan jij ook die van jou hebt. Ik heb vroeger extreem veel last gehad van eczeem en overgewicht. Hierdoor voelde ik mij minderwaardig en ontwikkelde ik een eetstoornis. Ik had extreem veel negatieve gedachtes. “Ik ben niet goed genoeg” “ het boeit niemand wat ik doe” “ik ben lelijk” “hehe weer een dag voorbij” en ga zo maar door. Herkenbaar? Op een dag ging bij mij de knop om viel ik 20 kilo af en begon ik een studie over mezelf en over het leven, en leef ik op de dag van vandaag mijn droomleven. Ben jij er ook klaar voor? Dan lijkt het me super leuk om jou te leren kennen en te horen over je dromen en verlangens. Ik bied verschillende soorten coaching aan zodat jij kan kiezen wat bij je past om je op de beste manier te helpen je doelen te bereiken.

De kennismaking is helemaal gratis dus neem gerust contact met mij op! Lijkt me super leuk!!

Natascha Hoek

Email: hoekmindsetencoachinghotmail

hoekmindsetencoaching

0642202061

Katwijk aan Zee, South Holland, Nederland

kvk: 93641338

Over Hoek Mindset en Coaching - Natascha Hoek

Ik ben Natascha Hoek. 25 jaar. Mijn hobby's zijn coachen, inspireren, persoonlijke ontwikkeling, reizen, bioscoopje, veel buiten zijn, sporten en wandelen, een lekker bakkie met een gezellig gesprek en fotograferen vind ik erg leuk! Het lijkt me echt super leuk je te helpen met je mindset en het realiseren van je dromen!


Hoek mindset en coaching

Natascha Hoek

Adrianstraat 57
2225NW Katwijk Aan Zee

Gratis kennismaking gevolgd door een mooi coachingstraject van 2 of 3 maanden door jou nuchtere mind