Kom in je zielskracht!

Liz La Force
Noordwijk

Wanneer je zielskracht volledig is ingedaald in je body & mind kun je daadwerkelijk hemel op aarde brengen. In je eigen leven en werk. En dat van anderen.

Mijn systeem functioneert als een katalysator voor jouw zielskracht. Het wordt ontwaakt of versterkt. Waardoor het voor jou gemakkelijker is om wat er nog voor ligt aan beperkende overtuigingen en verhalen te herkennen en in beweging te brengen.

Zodat je zielskracht verder kan indalen en jij meer energie, helderheid en innerlijke leiding ervaart. Jouw eigen unieke bron-ziel-persoonlijkheid verbinding herstelt en je daarvanuit weer kunt gaan leven en werken. Voor je eigen welzijn en dat van je klanten.

Naast de (healing)activatie bied ik ook intuitieve coaching aan. Waarbij ik die tools inzet die jou ondersteunen in je spirituele, persoonlijke en business ontwikkeling.

Voor mijn healing en coaching heb ik geen aparte website. De meeste klanten komen al jaren via mond tot mond. Wil je meer over mij lezen dan kun je een kijkje nemen op mijn facebook pagina. (Zie link hierboven) of love4lifeacademy

Intake en sessie 2u: 225 euro 

Vervolg sessie 1.5u: 175 euro

Naast de 1 op 1 sessies bied ik met een groep coaches ook begeleiding aan ondernemers aan via de love4life academy. Meer info daarover vind je op love4lifeacademy

Over Liz La Force

Geboren in een ondernemersfamilie startte ik na mijn middelbare school de studie bedrijfseconomie. Op mijn 24e maakte ik echter voor de eerste keer een totale ommekeer mee. Door een chronische ziekte werd ik uit mijn studentenbestaan gerukt. De reis naar een liefde-voller leven begon.

Ik dook in de wereld van de alternatieve geneeskunde voor zelfgenezing en begon een eigen acupunctuur praktijk. Daarna volgde andere bedrijven en rollen, waaronder docente management aan een hogeschool, trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en docente aan een coachingopleiding.

In 2012 werd ik innerlijk geleid om al mijn bezittingen weg te doen en op wereldreis te gaan. Met 1 missie. Te ontdekken wat er gebeurt wanneer je 100% jezelf bent. Ik richtte de stichting The Best of U op, met de intentie onderweg jongeren te begeleiden naar meer zelfvertrouwen.

Na 2 jaar reizen belandde ik op Ibiza. Daar zette ik mijn eigen retreat centrum voor healing & communicatie. Honderd retreats verder was ook hier de cirkel rond en keerde ik terug naar Nederland. In Noordwijk richtte ik de Love4Life Academy op. Een academy voor love-based ondernemen.

Mijn leven is altijd in beweging geweest. En ik heb juist daardoor het anker, liefdeskracht, in mijzelf ontdekt. Wat innerlijke rust geeft.

Mijn liefdeskracht werkt als een katalysator en brengt vastzittende energie in jou of jouw onderneming weer in beweging. Zodat het naar de oppervlakte komt en gezuiverd kan worden. Waardoor het voor jou gemakkelijker is om je eigen liefdeskracht te ontdekken, voelen en ontwikkelen.

 


Liz La Force

Liz La Force

Het lappennest 36
2204 BS Noordwijk

Kom in je zielskracht!