Transformatiecoaching

Total Relaxation / Marianne van Rietschoten
Hillegom

Samen gaan we op zoek naar de belemmerende overtuigingen, zodat deze aan het licht mogen komen en getransformeerd mogen worden, zodat u echt weer kan doen waar u blij van wordt.

Welkom!

Gaat alles goed, maar wilt u net even dat extra zetje?

Of loopt u juist tegen veel dingen aan en ziet u het overzicht niet meer? 

Kom langs voor een (gratis) intakegesprek! Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen en/of dat ik de juiste persoon ben.

 

Sessies

Voordat we starten met een coachingstraject, vindt er altijd eerst (gratis) intake gesprek plaats. 

De klik vind ik erg belangrijk, van beide kanten. Zonder vertrouwen, is een traject zinloos. 

Ik werk niet met iedereen en ik verwacht dat u ook selectief bent in uw keuze.

Als het goed voelt, dan kun je namelijk zoveel meer bereiken met elkaar.

We kijken samen aan welke doelen we gaan werken. 

Je krijgt per keer huiswerk mee, het stopt niet bij een sessie. Ik verwacht dat u serieus aan de bak gaat. Immers werken we aan de doelen voor u. Natuurlijk wordt er gelachen, gekeken en mag u met alle vragen bij me terecht!

Over Total Relaxation / Marianne van Rietschoten

Mijn naam is Marianne van Rietschoten.

In 2001 heb ik de cursus Reiki 1 gevolgd. Een jaar later de cursus Reiki 2. In 2011 heb ik het eerste deel van de master-opleiding gedaan en in mei 2013 heb ik mijn master-certificaat behaald. Nu mag ik alle Reiki cursussen geven. Dit is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Sinds April 2013 ben ik volop bezig met het geven van Reiki-behandelingen en met resultaat! De klanten zijn erg tevreden en komen graag terug.

Het belangrijkste is voor mij dat je als klant tevreden bent en het verschil merkt met de eerste behandeling. Dat je geniet van de behandelingen, dat deze ontspannen zijn en je tot rust komt terwijl jouw klachten verdwijnen.

 

Vanaf 2018 ben ik werzaam als Transformatiecoach. Samen gaan we op zoek naar de belemmerende overtuigingen, zodat deze aan het licht mogen komen en getransformeerd mogen worden, zodat u echt weer kan doen waar u blij van wordt.

Ik help graag anderen mensen. Mijn overtuiging is dat niemand pijn hoeft en hoort te hebben. Als ik hierbij kan/mag helpen dan heel graag! Ook help ik mensen bij meer energie krijgen, dromen najagen, confronteren met bepaalde acties en/of handelingen.

 

Een cursus baby-massage en/of peuter massage behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Mijn naam is Marianne van Rietschoten en ik hoop u binnenkort bij Total Relaxation te mogen verwelkomen!

 


Total Relaxation

Marianne Van Rietschoten

Hoofdstraat 125c
2182 EN Hillegom

Transformatiecoaching