Human Design & Gene Keys

Genekeys.nl
Voorhout

Van Doen naar ZIJN. Een nieuwe manier van leven en werken die je uitdaagt om je eigen pad te gaan volgen en te worden zoals je bedoelt bent te zijn. Om jouw unieke gaven en talenten tot volle bloei te brengen en je ware levensdoel te leven.

Niet meer doen wat iedereen doet, maar doen wat uniek is voor jou!

BRENG JE WARE LEVENSDOEL TOT VOLLE BLOEI MET GENE KEYS & HUMAN DESIGN 

Waarom ben je zoals je bent en waarom doe je zoals je doet? Het wordt allemaal duidelijk door het verkennen van je Gene Keys & Human Design profiel. 

Gene Keys is een levende, interactieve wijsheid naar het mysterie en de diepere betekenis achter al het leven. Het is een universele taal die uit 64 genetische archetypen bestaat die het mogelijk maakt om een totaal nieuwe visie op jezelf en je leven te krijgen. 

Het is voortdurend proces, die een diepgaande en blijvende transformatie mogelijk maakt, zodat je JOUW unieke bijdrage kunt leveren aan het grotere geheel door het creëren van welvaart, voorspoed en welzijn voor iedereen. De kracht van dit werk komt voort uit je bereidheid om je eigen schaduwpatronen te durven zien en je vermogen om je leven op zijn hoogste frequentie te leven. 

“Het voelde alsof ik eindelijk toestemming had gekregen om echt mezelf te zijn”

Vraag een unieke uitgebreide Gene Keys- Human Design reading aan met of zonder aanvullend gesprek. 

Deze reading omvat een zeer uitgebreid PDF document met de beschrijvingen van jouw persoonlijke sferen, levensthema’s en lijnen van je Gene Keys profiel, alsmede een geïntegreerde beschrijving van de belangrijkste aspecten uit je Human Design profiel. (Je hoeft hiervoor geen verstand te hebben van astrologie. Iedereen kan hier mee werken)

Tevens ben ik gecertificeerd coach/trainer van het Schumann Instituut

Over Genekeys.nl

In januari 2019 kwamen Human Design en Gene Keys bijna gelijktijdig op mijn pad. En misschien was het vanwege een stukje ongeduld dat ik in mijn profiel heb (Gene Key 5) en/of mijn enthousiasme, maar ik vroeg direct een Gene Keys reading aan, waar ik in eerste instantie niet veel van begreep. Dus besloot ik ook nog een Human Design reading aan te vragen. Ik volgde een aantal Human Design cursussen en ik ging er boeken over lezen.

Toen ik daarna opnieuw mijn Gene Keys reading las vielen ineens wel de puzzelstukjes op hun plek. Zelfs mijn “eigen-aardigheden” kwamen soms letterlijk naar voren als een kwaliteit, terwijl ik mezelf, of anderen mij daarvoor soms juist veroordeelden.

Het werken met Gene Keys en Human Design heeft me geholpen om te ontdekken wie ik werkelijk ben .Het is alsof ik toestemming heb gekregen om eindelijk echt mezelf te mogen zijn.

De Gene Keys hebben me daarna nooit meer losgelaten en hebben echt gezorgd voor diepe innerlijke transformatie, op een rustige en zachte manier die zich nog steeds elke dag meer en meer verdiept.

Inmiddels maak ik nu zelf gecombineerde Gene Keys & Human Design readings en zijn de Gene Keys niet meer weg te denken uit mijn leven. Ze zijn de onderstroom geworden waarop ik meedrijf.

Erna Zuidhoek 
Gene Keys & Human Design gids

Persoonlijk, Zakelijk & Spiritueel Groeien op je eigen unieke manier

Gecertificeerd coach/trainer van het Schumann Instituut

 


Erna Zuidhoek - Human Design & Gene Keys

Erna Zuidhoek

Loosterweg 35
2215TM Voorhout

Human Design & Gene Keys