Gene Keys & Human Design

Genekeys.nl
Voorhout

GENE KEYS - Genetische sleutels. Onthaast je leven van je hoofd naar je hart. Breng je hart terug in je leven, je werk en je relaties en leef zoals het bedoeld is. Maak de moedige reis van je hoofd naar je hart.

Leven vanuit een open hart

  • Ben je op zoek naar het doel en de betekenis van je leven?
  • Wil je meer voldoening halen uit je leven en je relaties met anderen?
  • Lukt het je niet om oude patronen en gewoonten los te laten of te veranderen?
  • Heb je het gevoel dat je steeds maar in hetzelfde kringetje rond blijft draaien?
  • Wil je leven en werken op een manier die past bij wie jij bent vanuit flow en met plezier?
  • Wil je weten wat jouw ware levensdoel is en hoe je deze tot volle bloei kunt brengen?

De Gene Keys helpen je om op deze vragen een antwoord te vinden.

De Gene Keys bieden je een unieke gebruiksaanwijzing van jezelf gebaseerd op geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats, die je helpt om zelf de antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen. Het is de gebruiksaanwijzing waarvan je zou willen dat je die bij je geboorte had gekregen.

De Gene Keys helpen je te ontdekken wie je diep van binnen werkelijk bent en wat je hier te doen hebt (je levensdoel), en hoe je, door te leven volgens je gebruiksaanwijzing, rust en balans vindt in jezelf, zodat je het eindeloze zoeken kunt stoppen.

Het brengt een diepgaande en blijvende transformatie tot stand. 

Vraag een uitgebreide Gene Keys- Human Design reading aan en ontdek wie, en waarom je hier bent.

Over Genekeys.nl

Leven vanuit een open hart, op de hoogste frequentie van liefde en dienstbaarheid voor jezelf, anderen en het grotere geheel

Hoi, mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden van mensen om een echte blijvende verandering te creëren in hun leven, werk en relaties. Niet met een snelle oppervlakkige methode, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen en je rust, balans en plezier in het leven vindt van binnenuit.

Ik leer je geen nieuwe methodes of technieken, want die heb je waarschijnlijk al genoeg geleerd. Ik help je ontdekken wie je werkelijk bent en hoe je dat volledig kunt benutten. Niet vanuit onbewuste oude patronen, pijn en overtuigingen, maar door je gaven en talenten volledig te omarmen en met de wereld te delen, zodat je je ware levensdoel tot volle bloei kunt brengen.

Gene Keys & Human Design helpen je patronen en gewoonten te doorbreken die ervoor zorgen dat je in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien, waardoor je verder kunt in de richting die naadloos aansluit bij wie jij bent en bij jouw unieke gaven en talenten. Dit werkt door in alle gebieden van je leven.

Ik werk onder andere met Gene Keys, Human Design & Access Bars. 

Heb je vragen? Stel ze me gerust. Ik help je graag verder. 

Ik kijk er naar uit om je binnenkort ergens te ontmoeten.

Erna Zuidhoek 
Gene Keys & Human Design Gids & Mentor


GeneKeys.nl

Erna Zuidhoek

Loosterweg 35
2215TM Voorhout

Gene Keys & Human Design