Gene Keys & Human Design

Genekeys.nl
Voorhout

Wie ben ik? Dat is een vraag die bijna iedereen zich op enig moment in z’n leven stelt, maar bijna niemand weet hoe die vraag te beantwoorden. Gelukkig kunnen de Gene Keys je daarbij te helpen. Maak de reis van je hoofd naar je hart.

Leven vanuit een open hart

  • Ben je op zoek naar het doel en de betekenis van je leven?
  • Wil je meer voldoening halen uit je leven en je relaties met anderen?
  • Lukt het je niet om oude patronen en gewoonten los te laten of te veranderen?
  • Heb je het gevoel dat je steeds maar in hetzelfde kringetje rond blijft draaien?
  • Wil je leven en werken op een manier die past bij wie jij bent vanuit flow en met plezier?
  • Wil je weten wat jouw ware levensdoel is en hoe je deze tot volle bloei kunt brengen?

De Gene Keys helpen je om op deze vragen een antwoord te vinden.

Gene Keys is een universele taal die uit 64 genetische archetypen gebaseerd op geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. 

Het geeft je een unieke “handleiding” van jezelf, waarvan je wilde dat je die bij je geboorte had gekregen. Het is je “reisgids”, waarin je de diepere lagen in jezelf op een totaal nieuwe manier leert kennen. Het brengt een diepgaande en blijvende transformatie tot stand. Vraag een gratis kennismakings profiel aan via genekeys . nl

Of kies voor een unieke uitgebreide Gene Keys- Human Design reading met of zonder aanvullend gesprek. 

Dit is een zeer uitgebreid PDF document met de beschrijvingen van jouw persoonlijke sferen, levensthema’s en lijnen van je Gene Keys profiel, alsmede een geïntegreerde beschrijving van de belangrijkste aspecten uit je Human Design profiel. (Je hoeft hiervoor geen verstand te hebben van astrologie. Iedereen kan hier mee werken)

Over Genekeys.nl

Leven vanuit een open hart, op de hoogste frequentie van liefde en dienstbaarheid voor jezelf, anderen en het grotere geheel

Hoi, mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden van mensen om een echte blijvende verandering te creëren in hun leven, werk en relaties. Niet met een snelle oppervlakkige methode, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen en je rust, balans en plezier in het leven vindt van binnenuit.

Ik leer je geen nieuwe methodes of technieken, want die heb je waarschijnlijk al genoeg geleerd. Ik help je ontdekken wie je werkelijk bent en hoe je dat volledig kunt benutten. Niet vanuit onbewuste oude patronen, pijn en overtuigingen, maar door je gaven en talenten volledig te omarmen en met de wereld te delen, zodat je je ware levensdoel tot volle bloei kunt brengen.

Gene Keys & Human Design helpen je patronen en gewoonten te doorbreken die ervoor zorgen dat je in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien, waardoor je verder kunt in de richting die naadloos aansluit bij wie jij bent en bij jouw unieke gaven en talenten. Dit werkt door in alle gebieden van je leven.

Ik werk onder andere met Gene Keys, Human Design & Access Bars. 

Heb je vragen? Stel ze me gerust. Ik help je graag verder. 

Ik hoop je binnenkort ergens te mogen ontmoeten.

Erna Zuidhoek 
Gene Keys & Human Design Gids & Mentor


GeneKeys.nl

Erna Zuidhoek

Loosterweg 35
2215TM Voorhout

Gene Keys & Human Design