Systemisch Werk & Voice Dialogue

inTzicht ~ wat ons beweegt en tegenhoudt
Hillegom

Met Voice Dialogue maak je contact, je luistert en ga je een verbinding aan met je subpersonen, je ikken. Door deze verbinding en het besef dat jij een keuze hebt om beslissingen te nemen vanuit je bewust ego kom je meer bij de kern wie jij bent.

JIJ bent uniek in het lopen van jouw eigen levenspad. Elk pad heeft zijn zijwegen en vraagt jou om een keuze te maken; welk pad te nemen; wat is goed voor mij, kan ik het wel, zal ik iets doen of niet, wat als……  Dagelijks komen wij voor kleine en grote keuzes te staan. De methode Voice Dialogue kan helderheid geven waar de oorzaak van deze twijfel ligt bij het maken van beslissingen.

Voice Dialogue is een methode om in contact te komen en verbinding te maken met de subpersonen (ikken) die tijdens jouw leven zijn ontstaan. Want je bent niet alleen de verzorgende, de twijfelaar, de regelaar, de beschermer, de pleaser, de perfectionist, de professor of de dromer. Zij zijn subpersonen; ikken die zijn ontstaan met een reden. In een sessie worden de subpersonen uitgenodigd om een andere plek, andere stoel in de ruimte te nemen 

Uit eigen ervaring weet ik dat de ‘simpelste’ inzichten soms de grootse veranderingen teweegbrengen. Ik help je graag om deze inzichten te ervaren en zo verder te groeien in je proces van persoonlijke ontwikkeling en te leren leven vanuit je eigen kracht.

In een sessie zijn voor mij veiligheid en empathie maar ook duidelijkheid en openheid belangrijke voorwaardes. De methodes Opstellingen en Voice Dialogue kunnen beiden ingezet worden. Voor informatie over Opstellingen verwijs ik je graag naar mijn profiel onder de rubriek Familie- en systeemopstellingen

Over inTzicht ~ wat ons beweegt en tegenhoudt

Tijdens mijn reis van persoonlijke ontwikkeling ben ik in contact gekomen met familieopstellingen. Ik werd gegrepen door deze ongecompliceerde methode en de (on)bewuste veranderingen die de inzichten teweeg brengen. Dit was de start van vele opleidingen en trainingen in Systemisch Werk. Daarnaast heb ik opleidingen in Voice Dialogue gevolgd.  Deze methodes en de opleiding Intuïtief Practitioner vormen voor mij een mooie basis voor een coach sessie.

inTzicht is een samengesteld woord van in ’t zicht; dat een ieder door inzicht te krijgen zichzelf In Het Zicht durft en kan zetten; met alle onze unieke eigenschappen die bij óns horen. Los van oude overtuigingen, overgenomen gevoelens of terugkerende patronen. Dat is wat ik iedere client, ieder mens gun.

Ik ben alleenstaand met volwassen zonen en woon sinds 2020 in Hillegom. In 2018 ben ik gestart als zzp’er in Finance en heb vanaf 2017 de praktijk inTzicht.  De combinatie van werken met hart en hoofd geeft mij balans in beide beroepen en privé.

Neem gerust contact met mij op als je na het bezoeken van mijn website en deze profielen nog vragen hebt over mij of over de methodes. Ik ontmoet je graag!

Met hartelijke groet,

Irma Tros


inTzicht - Systemisch Werk & Voice Dialogue

Irma Tros

Meerstraat 79
2181 BK Hillegom

Systemisch Werk & Voice Dialogue