Jolanda Post life style coach

Jolanda Post
Rijnsburg

Coachen is voor mij het helpen veranderen, richting geven aan een door jezelf gekozen doel op een gelijkwaardige basis. Voor veel vragen kan het wel eens verhelderd zijn om naar een coach toe te gaan?

 Mensen omschrijven mij als een warm persoon, soms direct, maar altijd anderen in hun waarde latend. Ik kan zaken snel tot de kern en essentie terugbrengen. En dat is precies wat ik bij coaching ook doe. Met veel respect voor de ander en zonder onnodige omwegen, iemand mooie inzichten laten ontdekken.

Wat is voor jou belangrijk? loop je ergens tegenaan? Doe je wat je werkelijk wil?

Ik ben geintresseerd in wie jij bent!

Wat heb je meegemaakt?

Waar sta je nu in het leven?

Jou handvatten geven zodat je weer verder kan.

 

Over Jolanda Post

Door mijn leven heen heb ik het een en ander meegemaakt. Daardoor ben ik een zoektocht begonnen naar wie ik werkelijk ben en waar ik voor sta. Daarvoor heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd vooral veel op het persoonlijke en spirituele vlak. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd.

Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding Equine Assisted Coach gedaan. Een volwaardige coachopleiding ( met paarden). Door deze opleiding merkte ik dat coachen het dichtst bij mij ligt. Wat ik dus nu vanuit passie en compassie doe.

Ik ben een gevoelsmens, geinteresseerd in jou. Echt luisteren naar de ander, horen wat er tussen de regels gezegd wordt.  

 


Jolanda Post Coaching

Jolanda Post

Kamerlingh Onnesstraat 22
2231MJ Rijnsburg

Lid van beroepsvereniging

Jolanda Post life style coach