Zijnsgeorienteerde coaching (boeddhisme, psychologie)

Don Hens
Noordwijkerhout

Zijnsorientatie is een methode van verschillende vormen van lichaamswerk en allerlei praktijkoefeningen. Door jezelf op een constructievere manier te begeleiden op het emotionele vlak, leer je om er meer voor jezelf te zijn.

Zijnsoriëntatie stimuleert, net als in de meeste spirituele tradities het doen van persoonlijke beoefening, zowel alleen als in groepsverband. Het is een combinatie van psychologie lichaamswerk en spirituele beoefening. Anders dan in de psychologie ben je primair zelf je “behandelaar” al krijg je daarbij hulp van anderen. Je leert om alle gevoelens te voelen en daardoor te herkennen en erkennen. Vaak zoeken we afleiding of onderdrukken we onze innerlijke moeilijkheden. Door te verwelkomen van wat er zich in ons zelf voordoet precies zoals het zich aandient, kunnen er inzichten onstaan, ontdek je bepaalde patronen, en leer je om beter voor jezelf te zorgen en daardoor een geschenk voor de ander word.

Op basis hiervan groeit je vermogen tot zelfleiderschap en ben je steeds beter in staat je leven op een voor jou kloppende, inspirerende en authentieke manier in te richten. Je leven zal meer in overeenstemming komen met wat je werkelijk wilt en met je innerlijke waarheid, meer vervullend, hierdoor groeit je gevoel van eigenwaarde en daarmee je zelfvertrouwen. Er ontstaat hierdoor rust en gemak in je leven.

Nieuwsgierig geworden? Dan ontmoet ik je graag in Herberg de Liefde of 1 op 1 bij mij thuis.

Kijk voor meer informatie op mijn website.

Over Don Hens

Missie

De missie die ik heb is om jou zowel op het mentale als op het emotionele vlak te coachen op een Zijnsgeorienteerde manier. Zodat je leert hoe op een constructieve manier jezelf hierin te begeleiden, en er op die manier echt voor jezelf kan zijn. De uitgangspositie is wie goed voor zichzelf zorgt is een geschenk voor de ander. In mijn rol als coach sta ik voor : openheid en diepgang in verbindende communicatie, eigen verantwoordelijkheid leren nemen, empathie en oprechtheid. 

Graag laat ik je zien en ervaren hoe jou wereld van gedachten en gevoelens werken.Door hier inzicht in te krijgen stel ik je in staat om zelf keuzes te maken die voor jou kloppend zijn en je vanuit je innerlijk kompas in de richting kan bewegen die jij wil.

Hiernaast geef ik sport en onstpanningsmassages en zal ik ayp yoga en meditatie lessen aan gaan bieden, dus mocht je behoefte hebben aan wat beweging en inspiratie, voel je welkom om aan te sluiten.


Don Hens

Don Hens

Strandwal 17
2211 HT Noordwijkerhout

Zijnsgeorienteerde coaching (boeddhisme, psychologie)