Holistische coaching in Noordwijkerhout

Lifestyle Coaching & Massagetherapie
Noordwijkerhout

Lifestyle Coaching & Massagetherapie biedt trajecten (holistische) coaching en leefstijlbegeleiding, gericht op vrouwen tussen de +/- 35 en 55 die zich in een moeilijke periode van hun leven bevinden. Wij gaan samen op zoek naar diepgang en heling.

Tekst volgt! 

Over Lifestyle Coaching & Massagetherapie

Mijn naam is Fieneke Rozema (1980). Sinds 2015 masseer ik met veel plezier en persoonlijke aandacht, enerzijds gericht op ontspanning en anderzijds op de behandeling van (chronische) pijnklachten. Ik heb praktijk gevoerd in Katwijk, in Voorhout en in Noordwijk. Op dit moment voer ik een bescheiden praktijk aan huis in Noordwijkerhout centrum, waar ik heel tevreden mee ben. Als erkend massagetherapeut worden mijn massagebehandelingen door diverse zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende pakketten. 

Masseren heb ik vanaf het begin ontzettend leuk gevonden en mijn praktijk begon al snel te lopen. Vanuit dat enthousiasme heb ik altijd ook veel bijscholing gevolgd, zoals klankmassage, cuppingtherapie, hoofdpijnmassage, triggerpointtherapie, etc. Mijn wens om mij therapeutisch verder te ontwikkelen heeft zich vertaald in het trainen van coachingsvaardigheden op hoog niveau. 

Op dit moment studeer ik de opleiding Holistisch Leefstijlcoach aan de Academie voor Holistisch Coachen, wat mij een heerlijke nieuwe uitdaging brengt. Ik vind het heel leuk om te puzzelen op wat bijv. betere voeding voor iemand zou kunnen zijn én te coachen op hoe iemand bijv. zijn belemmerende overtuigingen kan ombuigen en betere gewoontes kan aanleren. Omdat ik eerder ook al een coachingsbijscholing heb gevolgd, worden ook mijn coachingssessies door diverse zorgverzekeraars vergoed. 

Ik woon samen met mijn lieve dochter (zomer 2019). Vóór mijn leven als massagetherapeut heb ik filosofie (propedeuse) en literatuurwetenschap (Drs.) in Leiden gestudeerd. Op dit moment ben ik heel gelukkig met mijn leven in Noordwijkerhout, en geef ik als masseur en coach graag mijn volle aandacht aan jou. 


Lifestyle Massagetherapie & Coaching

Fieneke Rozema

Hoogstraat 58
2211GM Noordwijkerhout

Lid van beroepsvereniging

Holistische coaching in Noordwijkerhout