Leefstijlcoaching in Noordwijkerhout

Lifestyle Coaching Bollenstreek
Noordwijkerhout

Lifestyle Coaching Bollenstreek biedt trajecten (holistische) leefstijlcoaching. In een traject wordt jouw leefstijl in kaart gebracht en kies jij zelf op basis van de leefstijlanalyse jouw volgende stappen naar een gezonder en vitaler leven.

Jij bent van harte welkom voor een coachingstraject op maat bij Lifestyle Coaching Bollenstreek! 

Massagetherapeut & coach Fieneke Rozema is op dit moment in de afrondende fase van de opleiding Holistisch Leefstijlcoaching aan de Academie voor Holistisch Coachen te Bilthoven. Hier leer ik om erkend leefstijlcoach & algemeen holistisch coach te worden. Tijdens deze opleiding worden diverse coachingstechnieken en vaardigheden uitgebreid getraind én staat het belang van een duidelijke opbouw en haalbaar doel van een succesvol coachingstraject centraal. Tijdens de vele intervisies en klassikale sessies heb ik met veel enthousiasme & inzet geoefend en reeds veel constructieve feedback en welgemeende complimenten mogen ontvangen. Wat blijkt: ik vind coachen erg leuk én ik heb er feeling voor! 

Hoogwaardige coachingsvaardigheden combineren ook goed met mijn werk als massagetherapeut. Ik merk dat de gesprekken met mijn cliënten steeds beter worden, waardoor de massagetrajecten ook succesvoller worden. Afhankelijk van de hulpvraag kunnen de coachingsgesprekken ook gecombineerd worden met sessies massagetherapie. Als erkend massagetherapeut komen ook 'mijn' coachingstrajecten in aanmerking voor vergoeding door verscheidene zorgverzekeraars.

Bij Lifestyle Coaching Bollenstreek ben jij welkom voor hulpvragen over leefstijlverandering én voor algemene hulpvragen, zoals veel stress ervaren, niet goed bij je gevoel kunnen, veel lichamelijke spanning ervaren, geen overzicht meer hebben of het gevoel hebben vast te zitten in je leven. Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Over Lifestyle Coaching Bollenstreek

Mijn naam is Fieneke Rozema (1980). Sinds 2015 masseer ik met veel plezier en persoonlijke aandacht, enerzijds gericht op ontspanning en anderzijds op de behandeling van (chronische) pijnklachten. Ik heb praktijk gevoerd in Katwijk, in Voorhout en in Noordwijk. Op dit moment voer ik een bescheiden praktijk aan huis in Noordwijkerhout centrum, waar ik heel tevreden mee ben. Als erkend massagetherapeut worden mijn massagebehandelingen door diverse zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende pakketten. 

Masseren heb ik vanaf het begin ontzettend leuk gevonden en mijn praktijk begon al snel te lopen. Vanuit dat enthousiasme heb ik altijd ook veel bijscholing gevolgd, zoals klankmassage, cuppingtherapie, hoofdpijnmassage, triggerpointtherapie, etc. Mijn wens om mij therapeutisch verder te ontwikkelen heeft zich vertaald in het trainen van coachingsvaardigheden op hoog niveau. 

Op dit moment studeer ik de opleiding Holistisch Leefstijlcoach aan de Academie voor Holistisch Coachen, wat mij een heerlijke nieuwe uitdaging brengt. Ik vind het heel leuk om te puzzelen op wat bijv. betere voeding voor iemand zou kunnen zijn én te coachen op hoe iemand bijv. zijn belemmerende overtuigingen kan ombuigen en betere gewoontes kan aanleren. Omdat ik eerder ook al een coachingsbijscholing heb gevolgd, worden ook mijn coachingssessies door diverse zorgverzekeraars vergoed. 

Ik woon samen met mijn lieve dochter (zomer 2019). Vóór mijn leven als massagetherapeut heb ik filosofie (propedeuse) en literatuurwetenschap (Drs.) in Leiden gestudeerd. Op dit moment ben ik heel gelukkig met mijn leven in Noordwijkerhout, en geef ik als masseur en coach graag mijn volle aandacht aan jou. 


Lifestyle Massagetherapie & Coaching

Fieneke Rozema

Hoogstraat 58
2211GM Noordwijkerhout

Lid van beroepsvereniging

Leefstijlcoaching in Noordwijkerhout