Move2more - in verbinding ontwikkelen

Move2more coaching & development
Noordwijkerhout

Om van iets ouds of bestaands tot iets nieuws te komen, vraagt om beweging. Dat gaat niet altijd vanzelf in welk geval een duwtje in de rug, een gids voor even of iemand die je vanuit een ander perspectief laat verkennen. Graag ben ik die gids!

Iets anders doen dan wat je altijd gedaan hebt vraagt om durven, willen, inspiratie, het mogen verkennen, creativiteit, motivatie, de niet gestelde vraag gesteld krijgen en soms dat het onzichtbare zichtbaar wordt gemaakt. Het vraagt om werkelijk contact en aanwezigheid van betrokkenen want niet alleen het voortbewegen maar ook het stilstaan bij zaken is belangrijk, hoe kwetsbaar dat af en toe ook voelt.

Durven accepteren dat je het nu misschien niet weet en het kunnen verduren dat je even met lege handen staat, kan soms net zo helend zijn als de meest briljante oplossing. 
Vervolgens kan een concrete vertaalslag heel nuttig zijn om van inzicht tot werkelijke beweging te komen en een gezonde dosis relativeringsvermogen wil weleens een aangenaam verlichtend invloed hebben op een niet altijd soepel verlopend proces.

In een notendop, is bovenstaand wat ik mee breng in het werk dat ik vanuit Move2More doe. Zowel in het persoonlijke begeleiden, als voor organisatietrajecten en voor de projecten waaraan ik werk.

Over Move2more coaching & development

Wie ben ik dan zelf als ik anderen de vragen stel – Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je?

Mijn eigen tocht naar begeleiderschap is geen rechtstreekse reis geweest van vertrekpunt naar bestemming. Ik heb van verschillende opleidingen genoten en diverse beroepen beoefend – ik ken de weg van de ingeslagen route bijstellen en soms zelfs terug te keren in mijn eigen voetstappen om de weg opnieuw te verkennen. 

Naast mijn opleidingen tot professioneel counsellor en systemisch therapeut dragen ook mijn meer instrumentele  opleidingen zoals diverse MBTI certifcaties (Myers Briggs Type indicator, oftewel Jungiaans Persoonlijkheids indicator) bij aan mijn wijze van begeleiden. Zo werk ik als systemisch therapeut in persoonlijk ontwikkeling, onder andere met relatietherapie of omgaan met rouw bij zowel volwassenen als bij kinderen en jeugd.


Move2more coaching & development

Tina Willekes-Scoon

Keizerskroon, 1
2211 PT Noordwijkerhout

Lid van beroepsvereniging

Move2more - in verbinding ontwikkelen