Intuitief coach. kaartlezen

Essie Rademakers
Noordwijkerhout

Ik nodig je uit vriendschap met je zelf te sluiten. Je eigen wijsheid leven. Brengt je meer in verbinden met jezelf, jouw innerlijke signalen, intuïtie. Zowel persoonlijk in de praktijk als online.

Uit je hoofd, in je lijf, je lichaam kent veel wijsheid. Zit jij veel in je hoofd? Voel je spanning in je lichaam? Onbestemde gevoelens? onzekerheid? Lastig om met je gevoel en emoties om te gaan? Voel je je regelmatig overprikkeld? angstig? Door middel van intuitieve coaching healing en adem sessies krijg je inzicht wat jouw tegen houd, vol te leven. 

Samen gaan we onderzoeken wat heb jij nodig?  Meer in verbinding met jezelf, met jouw authenticiteit, jouw eigen wijsheid. Zodat jouw zelfhealend vermogen wordt geactiveerd en je een basis in jezelf creert waarop je kunt vertrouwen. Je vanuit je eigen innerlijke signalen en innerlijke kracht en macht een leven creert.

Ademwerk is een een prachtige tool als het lastig is in je lijf te komen en te voelen. Soms is er zoveel spanning vast gezet in je lijf dat het lastig is te voelen wat er echt is in het heden. Ademsessies maken ruimte meer te voelen in het nu en leren je ook emotie te doorvoelen. Waardoor je minder spanning vast zet in je lijf. Kun je ruimte maken om vrijer te voelen en bewegen. En ook meer ruimte maken om subtieler te voelen wat klopt voor jouw. Het is een prachtige reis waarin je jezelf mag leren dragen. Echt op jezelf leren vertrouwen, je veilig voelen bij jezelf.  Je eigen beste vriend(in) mag zijn. Much love Essie 

 

P.s wil je meer info essierademakers 

Over Essie Rademakers

Hallo mooi mens,

Mijn naam is Essie Rademakers, intuitief coach. Mijn missie is mensen inspireren innerlijk vriendschap te sluiten met zichzelf. Je Vanuit een betekenis volle relatie met jezelf, kun je een leven creeren dat echt past. 

Mijn jeugd bracht veel uitdagingen. Lang ben ik stuurloos aan het overleven geweest. Depressie, zelfafwijzing, geen vertrouwen in mijzelf. Rond mijn 25ste kwam er een keerpunt en ben ik het pad van zelf bewustwording gaan wandelen. Heb veel mooie wordkshops en opleidingen gedaan op het gebied van healing en personlijke ontwikkeling. Heb veel oersonlijke en profeisonel ervaring, inlevings vermogen en oordeel loosheid, die ik mee neem in de coaching.

Al een tijd begeleid ik mensen op nationale en internationale retreats, bij allerlei personlijke transformatie processen en verwerking van trauma. Je kunt mij ook kennen van de adem cirkels Of truffel ceremonies bij healjezelf waar ik ook regelmatig begeleid. In alle jaren heb ik veel ervaring op gedaan met Sharen en de magie van de Sistercirkels ervaring. Per Sept 2020 geeft ik samen met Aranea  een Sister sharing cirkel gaan dragen in Noordwijk. Iedere 1e maandag van de maand. 

Ben dol op Oude dingen mooi maken, teken, schilderen,dansen, wandelen, ben regelmatig betrapt op het knuffelen van bomen. Bewustzijns ontwikkeling & healing heeft al heel lang mijn intresse en liefde.  Mensen omschrijven mij als een geaarde warme krachtige vrouw/ Moeder. Een spaceholder, invoelend, zacht, speels, creatief  & open minded, mileu bewust, met eigen wijsheid.  


Essie Rademakers

Essie Rademakers

Hofzichtlaan, 6
2211 PR Noordwijkerhout

Intuitief coach. kaartlezen