Lichaamsgericht, systemisch, holistisch

VeelzijdigOntwikkelen
Oegstgeest

Je lijf is heel wijs én wijst de weg. Tijdens de coaching, training en workshops maken we gebruik van je eigen-lijfwijsheid. Vaak hebben we lang de signalen van ons lichaam genegeerd. Ik ondersteun je om weer in contact met je eigen-wijsheid te kome

Met veelzijdige methodieken (systemisch werk, MNRI reflexintegratie, CSR methode, WerkEnergieanalyse, NLP en meer) en mijn eigen-wijsheid & intuïtie begeleid ik jou als ondernemer/werknemer bij vragen omtrent persoonlijke ontwikkeling en groei. Met name als het gaat over prikkelverwerking (burn out, overgang, hoogsensitief) en het richten van je levensenergie op hoe jij het wel wilt. Mensen ervaren mijn begeleiding als licht en humorvol zonder dat ik de donkerte uit de weg ga. Ik hou erg van de lemniscaat beweging en wat/waar die je kan brengen.

Naast individuele begeleiding train/coach/adviseer ik al ruim twintig jaar ondernemingsraden.

 

Over VeelzijdigOntwikkelen

Mijn naam is Angélique van der Zijden, jongste kind uit een ondernemersgezin. Getrouwd én moeder van onze twee jongvolwassen kinderen. Ik ben van huis uit juriste en heb vele jaren ervaring als trainer/coach/adviseur in en voor dienstverlenende organisaties. De afgelopen jaren heb ik mij, naast de ontwikkelingen in en voor mijn vak, ook persoonlijk ontwikkeld. En mijn veelzijdigheid komt daarbij op alle vlakken tot uiting. Deze veelzijdigheid zet ik natuurlijk ook in als cliënten en klanten met hun vraag/vragen bij mij komen. Mijn focus/aandacht gaat uit naar de mens en zijn of haar kern en het goud dat daar vaak zo verborgen ligt te wachten op ont-hulling. En dat komt terug in de coaching & begeleiding. Ik loop graag een stukje met je mee bij het onderzoeken van je levensvragen! En bij het afpellen van de bechermende laag die je hebt aangelegd.


VeelzijdigOntwikkelen

Angélique van der Zijden

Linnaeushof 13
2341 PA Oegstgeest

Lid van beroepsvereniging

Lichaamsgericht, systemisch, holistisch