Lichaamsgericht, systemisch, holistisch

VeelzijdigOntwikkelen
Oegstgeest

Je lijf is heel wijs én wijst de weg. Met o.a. bewegingen tijdens de coaching maken we gebruik van je eigen-lijfwijsheid. Vaak hebben we lang de signalen van ons lichaam genegeerd. Ik ondersteun je om weer in contact met je eigen-wijsheid te komen.

Met veelzijdige methodieken (systemisch werk, MNRI reflexintegratie, CSR methode, WerkEnergieanalyse, NLP en meer) en mijn eigen-wijsheid & intuïtie begeleid ik jou als individu bij vragen omtrent persoonlijke ontwikkeling. En met name als het gaat over prikkelverwerking (burn out, overgang, hoogsensitief) en het richten van je levensenergie. Mensen ervaren mijn begeleiding als licht en humorvol zonder dat ik de donkerte uit de weg ga. Ik hou erg van de lemniscaat beweging en wat/waar die je kan brengen.

Naast individuele begeleiding train/coach/adviseer ik al ruim twintig jaar ondernemingsraden.

Samen met Karin Wiebenga-Neelen vormen wij het Kenniscentrum Overgang Bollenstreek/Leiden

Over VeelzijdigOntwikkelen

Mijn naam is Angélique van der Zijden, jongste kind uit een ondernemersgezin. Getrouwd én moeder van onze twee tieners. Ik ben van huis uit juriste en heb vele jaren ervaring als trainer/coach/adviseur in en voor dienstverlenende organisaties. De afgelopen jaren heb ik mij, naast de ontwikkelingen in en voor mijn vak, ook persoonlijk ontwikkeld. En mijn veelzijdigheid komt daarbij op alle vlakken tot uiting. Deze veelzijdigheid zet ik natuurlijk ook in als cliënten en klanten met hun vraag/vragen bij mij komen. Mijn focus/aandacht gaat uit naar de mens en zijn of haar kern en het goud dat daar vaak zo verborgen ligt te wachten op ont-hulling. En dat komt terug zowel in de coaching & begeleiding als ook in het werken met ondernemingsraden. Ik loop graag een stukje met je mee bij het onderzoeken van je levensvragen! 


VeelzijdigOntwikkelen

Angélique van der Zijden

Linnaeushof 13
2341 PA Oegstgeest

Lid van beroepsvereniging

Lichaamsgericht, systemisch, holistisch