Vitaliteitscoach

Ilona de Haas Vitaliteitscoach
Lisse

Als vitaliteitscoach wandel ik met jou mee en gaan we voor duurzame verandering, om zo meer uit jezelf en uit het leven te halen. Een leven waar jij je fijn bij voelt en bij jou past!

Ilona de Haas is gecertificeerd vitaliteitscoach. Ze begeleidt ambitieuze mensen om te ontdekken wat ze nu echt belangrijk vinden. Om te doen waar hun ogen van gaan stralen en om zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Bij Ilona leer je skills for life. Zodat je stevig in je schoenen staat, geen levensstorm te pittig is en de rust vind van binnenuit. Want laten we eens eerlijk zijn, niemands leven bestaat alleen uit regenbogen, unicorns en Instaperfecte plaatjes, toch?  

Ilona’s coaching stijl wordt gekenmerkt door haar no nonsens aanpak, met een dosis humor en luistert naar je zonder oordeel.

In haar 1-op-1 begeleiding en workshops ligt de nadruk op jou, omdat jij de expert van jou leven bent. Samen kijken naar wat jij nodig hebt en hoe je dit gaat doen zodat het ook écht bij jou past!

En als ze vrij is kun je haar vaak vinden in de natuur voor een wandeling, thuis op de bank of onderneemt iets leuks met vrienden.  Ze is dol op haar hondje Diezel, chocolade en gezelligheid.

Haar motto? ‘Het mooiste avontuur is worden wie je bent.’ Volg haar op instagram: ilonadehaas voor eerlijke en inspirerende posts.

Over Ilona de Haas

Ik ben Ilona de Haas en geloof er in dat iedereen uniek is en mag zijn zoals je bent. Mijn kracht zit in mijn inlevingsvermogen, openheid, enthousiasme en persoonlijke benadering. Ik ben eerlijk en luister naar je, zonder oordeel.Vanuit mijn eigen interesse in persoonlijke ontwikkeling ben ik opleidingen gaan volgen en mag ik mij naast vitaliteitscoach inmiddels ook Master In Coaching noemen. Deze opleidingen heb ik gevolgd bij Chivo en Johan Cruyff Institute.


Ilona de Haas Vitaliteitscoach

Grachtweg 73A
2161 HM Lisse

Lid van beroepsvereniging

Vitaliteitscoach