Zuiveren van energie in mens & bedrijf

Liz La Force
Noordwijk

In verbinding met je authentieke kracht gaat je systeem zich als vanzelf zuiveren. Mijn werk richt zich erop jou weer in verbinding te brengen met deze kracht door de ruis die ervoor ligt in beweging te zetten.

Wist je dat de belangrijkste stap in jouw persoonlijke, spirituele en zakelijke ontwikkeling zuivering is?

Het zuiveren van oude ballast die opgeslagen ligt in jouw systeem. Denk hierbij aan beperkende overtuigingen, vastzittende emoties, oude familie verhalen etc. Die ruis veroorzaken in de vrije stroom van energie. Wat kan zorgen voor vasthouden energie van klanten, negatieve gedachtenstroom, weinig aantrekkingskracht etc.

Door de jaren heen heeft mijn systeem zich ontwikkeld tot een krachtige tool waarmee ik glashelder ruis scan in jouw systeem. Authentieke kracht activeer in jouw systeem zodat zuivering plaatsvindt. En er ruimte ontstaat voor nieuwe informatie die deze kracht versterkt en jou en je bedrijf verder tot ontwikkeling en bloei brengt.

Nieuwsgierig geworden? Toe aan een volgende stap in je mens - en ondernemer zijn?

Ja. Neem dan contact met mij op, dan kijken we direct wat ik voor je kan betekenen.

 

]

Over Liz La Force

Geboren in een ondernemersfamilie startte ik na mijn middelbare school de studie bedrijfseconomie. Op mijn 24e maakte ik echter voor de eerste keer een totale ommekeer mee. Door een chronische ziekte werd ik uit mijn studentenbestaan gerukt. De reis naar een liefde-voller leven begon.

Ik dook in de wereld van de alternatieve geneeskunde voor zelfgenezing en begon een eigen acupunctuur praktijk. Daarna volgde andere bedrijven en rollen, waaronder docente management aan een hogeschool, trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en docente aan een coachingopleiding.

In 2012 werd ik innerlijk geleid om al mijn bezittingen weg te doen en op wereldreis te gaan. Met 1 missie. Te ontdekken wat er gebeurt wanneer je 100% jezelf bent. Ik richtte de stichting The Best of U op, met de intentie onderweg jongeren te begeleiden naar meer zelfvertrouwen.

Na 2 jaar reizen belandde ik op Ibiza. Daar zette ik mijn eigen retreat centrum voor healing & communicatie. Honderd retreats verder was ook hier de cirkel rond en keerde ik terug naar Nederland. Waar ik nu gevestigd ben in Noordwijk.

.

 


Liz La Force

Liz La Force

Het lappennest 36
2204 BS Noordwijk

Zuiveren van energie in mens & bedrijf