Kom in je liefdeskracht!

Liz La Force
Noordwijk

Als ondernemer ga je floreren en vliegen wanneer je verankert bent in je liefdeskracht. Jouw kern. Jouw anker. In de business coaching begeleid ik jou naar een sterke(re) verbinding met deze kern.

Met de Love4Life Academy bied ik business coaching van a tot z aan. Wat ik daarmee bedoel? Dat we jou weer in verbinding brengen met:

1. Jezelf: Body, mind & soul

2. De ander: jouw klanten, jouw zaken partners, je team

3. Jouw plek in de wereld: Je zichtbaarheid en kracht vergroot wanneer je jouw plek inneemt. 

Daarvoor werk ik samen met verschillende krachtige facilitators. Samen met jou kijk ik in een intake wat er nu in je systeem speelt. Wat aandacht vraagt. Zet het met mijn eigen liefdeskracht in beweging. Zodat het gezien en geheeld kan worden.  En kijken we wie en wat je aan tools nog verder nodig hebt om jou in je kracht te zetten. Zodat jij volledig tot je recht komt.

Over Liz La Force

Geboren in een ondernemersfamilie startte ik na mijn middelbare school de studie bedrijfseconomie. Op mijn 24e maakte ik echter voor de eerste keer een totale ommekeer mee. Door een chronische ziekte werd ik uit mijn studentenbestaan gerukt. De reis naar een liefde-voller leven begon.

Ik dook in de wereld van de alternatieve geneeskunde voor zelfgenezing en begon een eigen acupunctuur praktijk. Daarna volgde andere bedrijven en rollen, waaronder docente management aan een hogeschool, trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en docente aan een coachingopleiding.

In 2012 werd ik innerlijk geleid om al mijn bezittingen weg te doen en op wereldreis te gaan. Met 1 missie. Te ontdekken wat er gebeurt wanneer je 100% jezelf bent. Ik richtte de stichting The Best of U op, met de intentie onderweg jongeren te begeleiden naar meer zelfvertrouwen.

Na 2 jaar reizen belandde ik op Ibiza. Daar zette ik mijn eigen retreat centrum voor healing & communicatie. Honderd retreats verder was ook hier de cirkel rond en keerde ik terug naar Nederland. In Noordwijk richtte ik de Love4Life Academy op. Een academy voor love-based ondernemen.

Mijn leven is altijd in beweging geweest. En ik heb juist daardoor het anker, liefdeskracht, in mijzelf ontdekt. Wat innerlijke rust geeft.

Mijn liefdeskracht werkt als een katalysator en brengt vastzittende energie in jou of jouw onderneming weer in beweging. Zodat het naar de oppervlakte komt en gezuiverd kan worden. Waardoor het voor jou gemakkelijker is om je eigen liefdeskracht te ontdekken, voelen en ontwikkelen.

 


Love4Life Academy

Liz La Force

Het lappennest 36
2204 BS Noordwijk

Kom in je liefdeskracht!