Ontdek de expert in jou en laat dat online zien

Trudy Pannekeet - Social Media Marketing Adviseur
Nieuw-vennep

Van hobby naar bedrijf. Professioneel mensen helpen. Je hebt je opleiding en ervaring. Daar mag je best geld mee verdienen. Maar hoe trek je die klanten aan? Door zichtbaar te zijn op een manier die bij jou past. Gewoon omdat jij goed bent in je vak.

Jouw eerste doel is niet geld verdienen, maar meer mensen helpen. Jij ziet hoe het anders kan, beter. Je kunt anderen begeleiden naar een fijner leven. Naar een gezonder leven.

Naast coach/trainer ben je ook ondernemer als je voor jezelf werkt. Marketing en verkoop zijn niet je sterkste kant. Maar het moet, het hoort erbij. Als mensen niet weten dat je er bent en wat je te bieden hebt kunnen ze niet naar te toekomen. Offline gaat het je prima af. Je hebt een mooie kring mensen om je heen, maar je bent toe aan een volgende stap. Ook klanten krijgen buiten je familie en kennissenkring.

Er zijn genoeg schreeuwers online. Zo hoeft het niet. Dat past niet bij je. En voor jouw klant werkt dit niet.

Het kan op jouw manier. Ik help je graag verder in je ondernemerschap. Ik begeleid je in het maken van jouw marketingplan. Niets hoogdravends, maar we leggen een praktische basis waardoor heel veel in jouw marketing duidelijk wordt en je ook veel gemakkelijker afgaat.

Over Trudy Pannekeet - Social Media Marketing Adviseur

Ik ben Trudy Pannekeet. Moeder, ondernemer, gek op social media; het verbinden van mensen. De mogelijkheden die social media je bieden om zichtbaar te worden. Maar vooral op een praktische manier. Het moet voor jou werken. Niet iedereen is gek op social media :) En je wilt je vooral bezighouden met je eigen vak. Met mijn tips wordt het duidelijk en kun je het gemakkelijk toepassen voor jouw bedrijf. Ik leg niet alleen uit waar de knoppen zitten, maar ik duik de diepte in als marketeer om te zien hoe het werkt voor jou. Aan standaard heb je niets, want bij jou is het net weer even anders. 

Ik heb jarenlang ervaring als Marketing Manager bij kleine en grote internationale bedrijven. Ik heb o.a. gewerkt bij Sanoma en Mattel en was verantwoordelijk voor merken als Gucci parfums, Puma, Barbie, Fisher Price, etc. Daarna maakte ik zakelijk (en privé) de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding. In 2016 voor mezelf begonnen en dat bevalt goed. Praktische handvatten geven die passen bij de ondernemer. Alleen zo houd je het vol en wordt je zichtbaar voor je klanten. 

Nu help ik ondernemers zichtbaar te worden zodat ze gevonden worden en geen koude aquisitie meer hoeven te doen.

  1. LinkedIntraining (starters, gevorderd + bedrijfspagina)
    1. Dit najaar verschijnt mijn LinkedIn boek  "Spring eruit met LinkedIn"
  2. Marketingcoaching SPRING ERUIT!

Kennismaken? Kom naar het Content Café op maandag


Trudy Pannekeet - Social Media Marketing Adviseur

Trudy Pannekeet

Reestein 22
2151 KB Nieuw-vennep

Ontdek de expert in jou en laat dat online zien