Spirituele evenementen

Total Relaxation
Hillegom

Wil je meer weten over de spirituele wereld? Voel je welkom bij de leuke workshops, cursussen en mediumavonden bij Total Relaxation.

In mijn praktijk organiseer ik regelmatig verschillende workshops, cursussen intuïtieve ontwikkeling, healing en meditatie avonden.  Vooral om je kennis te laten maken met de spirituele wereld op een rustige en duidelijke manier. 

 

In het verleden organiseerden we:

  • Voetreflexmassage workshop
  • Grondingsworkshop
  • Zandlezen met medium Greet Vermeulen
  • 1op1 readings

Kijk op de agenda voor actuele evenementen. En hou ook onze FBpagina in de gaten!

 

Over Total Relaxation

Mijn naam is Marianne van Rietschoten.

In 2001 heb ik de cursus Reiki 1 gevolgd. Een jaar later de cursus Reiki 2. In 2011 heb ik het eerste deel van de master-opleiding gedaan en in mei 2013 heb ik mijn master-certificaat behaald. Nu mag ik alle Reiki cursussen geven. Dit is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Sinds April 2013 ben ik volop bezig met het geven van Reiki-behandelingen en met resultaat! De klanten zijn erg tevreden en komen graag terug.

Het belangrijkste is voor mij dat je als klant tevreden bent en het verschil merkt met de eerste behandeling. Dat je geniet van de behandelingen, dat deze ontspannen zijn en je tot rust komt terwijl jouw klachten verdwijnen.

 

Vanaf 2018 ben ik werzaam als Transformatiecoach. Samen gaan we op zoek naar de belemmerende overtuigingen, zodat deze aan het licht mogen komen en getransformeerd mogen worden, zodat u echt weer kan doen waar u blij van wordt.

Ik help graag anderen mensen. Mijn overtuiging is dat niemand pijn hoeft en hoort te hebben. Als ik hierbij kan/mag helpen dan heel graag! Ook help ik mensen bij meer energie krijgen, dromen najagen, confronteren met bepaalde acties en/of handelingen.

 

Een cursus baby-massage en/of peuter massage behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Mijn naam is Marianne van Rietschoten en ik hoop u binnenkort bij Total Relaxation te mogen verwelkomen!

 


Total Relaxation

Marianne van Rietschoten

Hoofdstraat 125c
2182 EN Hillegom

Spirituele evenementen