Café De Liefde: voor Ontmoeting, Inspiratie & Plezier!

LiefdeWerk
Noordwijk

Huiselijke setting, ontspannen sfeer, uitnodiging tot openheid en authenticiteit én volop inspiratie! Laat je verrassen door de bijzondere evenementen die plaatsvinden in Café De Liefde!

Huiselijke setting, ontspannen sfeer, uitnodiging tot openheid en authenticiteit én volop inspiratie!

Laat je verrassen door de bijzondere evenementen die plaatsvinden in Café De Liefde!

 

  • Bijzondere filmavonden met napraatcafé, regelmatig op vrijdag- of zaterdagavond
  • Muziekcafé met live muziek, regelmatig op vrijdagavond
  • Workshops opstellingen, 2x per maand op zondagmiddag
  • Stadsverlichting, samen mediteren, iedere 2e zondagavond van de maand
  • Spirituele avonden, 1x per maand op vrijdagavond
  • Iedere dinsdag gratis inloop van 10.00-12.00u! 

Ook met de kerstdagen zullen we speciale evenementen organiseren! 

 

Alleen?

Voel je dan júist welkom in Café De Liefde! De sfeer is zo ontspannen en uitnodigend, dat je je niet alleen zult voelen en al snel andere mensen ontmoet. Er ontstaan bijzondere verbindingen in ons Café. De Liefde blijft verwonderen. Verwonder je mee?

 

Idee?

Voel jij ook de spirit van Café De Liefde? Heb je een leuk idee voor een bijzonder evenement? Deel het met me, en laten we ons verwonderen wat dat mag brengen. De Liefde wordt gewild.

 

Over LiefdeWerk

Ik voel me gezegend, dat ik na het opzetten van mijn praktijk LiefdeWerk, en het oprichten van Bewust Bollenstreek nu een volgende stap mag maken met het hoeden van Café De Liefde.

Café De Liefde is een heerlijke, omarmende ruimte, waar mensen samenkomen in een sfeer van authenticiteit, waar we elkaar inspireren in een leven in liefde. 

Mijn liefdewerk staat in teken van mensen herinneren aan hun natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat ZIJN hoop ik dat mensen dat ervaren in de sfeer van Café De Liefde, waar alles mag Zijn, gewoon zoals het is. 

Hou je de agenda van LiefdeWerk in de gaten? 

Dankbaar voor de liefdevolle samenwerking met vrijwilligers met een groot hart, die deze plek mogelijk maken. Zelfliefde is een mooie start om de samenliefde te ontdekken. Doe je mee?

 


LiefdeWerk

Angela Roelen

Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk

Café De Liefde: voor Ontmoeting, Inspiratie & Plezier!

Wat doe ik nog meer?

27jan
Spreekuur
Loop je vast in je gevoelens, emoties? Veel in je hoofd? Iedere woensdag gratis inloopspreekuur!
Noordwijk
Loop je vast in je gevoelens en emoties? Of vooral in je hoofd? In deze veranderende tijd komt veel naar boven! Iedere woensdag van 9-10 gratis inloopspreekuur bij ervaren levenscoach.
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
Noordwijk
Ben je VASTgelopen? Wil je het nu echt ANDERS? Op natuurlijke, helende wijze krijg je inzicht in jezelf. Zo kom je weer meer in verbinding met wie je WERKELIJK bent. Van zelfinzicht naar zelfacceptatie naar zelfliefde. Dat is LiefdeWerk!
10feb
Healing Circle: Verbind je met je hart! Start 4 bijeenkomsten
Noordwijk
Samen zijn in een circle en met een compassievol hart elkaar helen. Je leert werken met energie, je intuïtie volgen, je zintuigen verscherpen. We kunnen zoveel meer dan je denkt, als je leert voelen en werken met je hart. Laat je verwonderen!
22jan
Training
ZelfLiefde! Opstellingen met een groep (4 vrijdagen) - WORDT VERZET
Noordwijk
Voel weer wat klopt voor jou! Kom samen met anderen groeien in zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfwaardering, ZelfLiefde! 4 trainingsdagen in flow, thuiskomen bij jezelf, met meditatie, coaching en opstellingen in Liefde. LiefdeWerk pur sang!
Familie- en systeemopstellingen
LiefdeWerk... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen!
Noordwijk
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!