Pijn specialist

Maak jezelf beter bv
Lisse

Pijn verwijdering / vermindering sessie Pijn: een signaal om in actie te komen, zodra je actie hebt ondernomen zou de pijn (mentaal of fysiek) moeten verdwijnen. Chronische pijn is een communicatie storing tussen jouw onderbewuste en bewuste br

Hoe kan deze methode helpen?

Chronische pijn is omkeerbaar. Dat is een feit. Je kunt herstellen. OldPain2Go® is als het drukken op de resetknop van een brandalarm dat nog steeds afgaat in een gebouw waar 10 jaar geleden brand was. Je hoeft niet in de methodiek te geloven. En hoewel het niet voor iedereen werkt, kunnen de resultaten een vermindering of volledige pijnverwijdering zijn. Om jezelf de meeste kans op succes te geven moet je de pijn wel willen loslaten. Als je eenmaal begrijpt hoe het proces werkt, heb je een prachtige kans om de controle over je leven terug te krijgen.

Wat is pijn?

Pijn is slechts een boodschap om je aandacht te trekken. Met als doel je te beschermen tegen lichamelijke schade of gevaar. Zodat je niet doorloopt met een gebroken been bijvoorbeeld. Of een pleister plakt op een wondje. Het zorgt ervoor dat je actie onderneemt. Vroeger dacht men dat pijn alléén betrekking had op lichamelijke schade. Neurowetenschap leert ons nu dat pijn hebben niet betekent dat er iets structureel mis is met het lichaam.

OldPain2Go® heeft resultaten geboekt in de vorm van verlichting of oplossing onder andere bij:

Angst

Astma

Chronische Stress / Burn-out

Chronische vermoeidheid

Darmproblemen

Depressie

Fibromyalgie

Hoofdpijn

Hormonale disbalans

Multiple Sclerose en andere chronische aandoeningen (symptoom verlichting)

Overgewicht

Overspannenheid

Pijn

Slaapproblemen

Verslavingen

Over Maak jezelf beter bv

Mijn jeugd was dramatisch.  Ik heb het een groot deel van mijn jeugd zonder liefde en veiligheid moeten stellen. Ik heb voornamelijk overleefd, moest creatief zijn om onder van alles uit te komen. Ik ontwikkelde een 6e zintuig voor hoe anderen zich voelden. Als geen ander kon ik overleven, me aanpassen als een kameleon, daardoor ontwikkelde ik een talent om mezelf in te leven en mogelijkheden en kansen voor anderen te zien zodat ik uit de wind bleef en ik de “vrijheid” had om groot te dromen en me te richten op een toekomst waarin ik zelf de baas zou zijn. Noodgedwongen werd ik eindeloos creatief in het vinden van uitwegen en ontsnappingen. Ik kon geweldig navigeren om mezelf veilig te houden en vond altijd overal mogelijkheden en oplossingen. Alles wat ik deed was uitermate doelgericht en effectief. 

Daarom doe ik wat ik doe! JOU helpen om je leven op de juiste bestemming te krijgen zodat je optimaal je leven kunt leven. Je mooie en bijzondere dingen kunt doen, en voluit kunt genieten van het leven. En je dromen kunt en zult waarmaken.

Mijn ervaringen hebben mij een geweldige set aan vaardigheden opgeleverd die ik in kan zetten om ook voor jou het onmogelijke mogelijk te maken. Als je het kunt dromen kun je het waarmaken. Je relaiteit is een weerspiegeling van je aannames, verwachtingen, oordelen en overtuigingen en die kun je veranderen! Je bent geen slachtoffer van het lot, je maakt het lot.


Maak jezelf beter bv

Patrick van Velzen

Reigeerstraat 6
2162GB Lisse

Lid van beroepsvereniging

    NOAG
    NIBIG
Pijn specialist