Astrologisch en psychologisch coach

Linda Henry
De Zilk

Als astrologisch psychologisch coach werk ik met een combinatie van ontwikkelings-astrologie en psychologische coaching. Heel graag begeleid ik jou in het ontdekken van het pad dat jij hebt te gaan. En wordt de vraag beantwoord: Waarom ben ik hier?

Je geboortehoroscoop is de blauwdruk voor jouw leven. Of eigenlijk misschien nog meer een schatkaart. In jouw horoscoop liggen je talenten en te ontwikkelen doelen klaar om ontdekt te worden. Onder druk van de huidige samenleving wórden we geleefd. Steeds minder is er ruimte om naar binnen te keren en de luisteren naar de intenties die daar voor jou klaarliggen om te worden ontwikkeld. Jouw horoscoop geeft duidelijk weer waar mogelijkheden onontdekt zijn en wat kan worden ingezet om te groeien. 

Ook is er de mogelijkheid om een jaarsolaar te laten berekenen. De Solaar geeft aan welke gebieden in jouw leven het komende jaar aandacht zullen krijgen. Waar zich ontwikkelingen voor doen.

Ik laat jou heel graag jouw unieke pad zien!

 

Over Linda Henry

Hai! Ik ben Linda Henry. Geboren Bollenstreekse. En groot strandfan. Ik heb een fascinatie voor de psychologische ontwikkeling van mensen.

Mijn werkzame leven ben ik gestart in de zorg voor mensen in de gesloten psychiatrie. Later de verstandelijk beperke cliënt en ook jongeren in de jeugdgevangenis heb ik gecoacht als groepsleider. Sinds 12 jaar ben ik als docent aan de Hogeschool van Amsterdam in de prachtige gelegenheid studenten te coachen. Als jong volwassene zijn zij vol in ontwikkeling én leren zij over de ontwikkeling van de mens.

Dit maakte dat ik in 2013 koos voor de Master coaching met als profiel psychologie. Deze behaalde ik in 2015 en vulde ik aan met Jungiaanse psychologie en astrologie. Een combinatie die werkt als een trein!

Sinds eind 2016 ben ik gestart om deze combinatie onder mijn eigen vlag "vanduinnaarzee" uit te dragen. En succesvol. Door het mee kijken in een ieders unieke pad zie ik meer en meer hoe mensen die in contact komen met hun eigen schatkaart (geboortehoroscoop) en hun onbewuste processen komen tot nieuwe inzichten en nieuw handelen. Niet zelden hoor ik: 'Dat had ik jaren eerder willen weten!'

Ik ben nieuwsgierig naar wat jij jaren eerder had willen weten!

Groet en wie weet tot ziens,

Linda


Linda Henry

Linda Henry

Zilkerduinweg 140
2191AP De Zilk

Astrologisch en psychologisch coach