Diepe healingtechnieken tot de kern van je ziel

Heal Jezelf
Noordwijkerhout

: dé plek in de Bollenstreek voor ademwerk. Je kunt bij ons terecht voor individuele ademsessies, verdiepende ademdagen en ademcirkels.

Dé plek in de Bollenstreek voor ademwerk. Je kan bij ons terecht voor individuele ademsessies, verdiepende ademdagen en ademcirkels.

In een ademcirkel gaan we bewust verbonden ademen zonder pauzes tussen de in-en uitademing, als een cirkel zonder begin en einde. Je komt hierdoor steeds meer in jouw lichaam terecht waar ook allerlei spanningen, stress en blokkades opgeslagen zijn. Door deze te doorvoelen en te erkennen en vervolgens los te laten ontstaat er ruimte in jouw systeem.

Je levensenergie kan weer vrij gaan stromen. Door de groepsenergie kan je jezelf nog meer openen en vaak werkt dit uitnodigend. Het is heerlijk om jezelf van oude ballast te bevrijden!

Wat kan ademwerk je geven:

Diepe ontspanning, meer levensenergie, het versterkt je natuurlijk afweermechanisme, een betere nachtrust, loslaten van oude overtuigingen, verminderen of verdwijnen van fysieke pijn, loslaten van stress.

 

Daarnaast organiseren we magic truffelceremonies en is er een zweethut op ons prachtige terrein. 

Over Heal Jezelf

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Na mijn opleiding heb ik 15 jaar een eigen bloemenkwekerij gehad. Ik was succesvol aan de buitenkant, maar van binnen voelde het leeg. In mijn dagelijkse leven ontbrak diepgang.

Ik heb me heel lang niet thuis gevoeld in deze consumptiemaatschappij. Voor mij was het meer een kwestie van overleven, het voelde als een worsteling. Van jongs af aan ben ik al geboeid door pure natuurvolken. Met volken die verbonden zijn met het hele bestaan. Zij leven vanuit hun hart en vertrouwen op het grotere geheel.

Op Reis

En uiteindelijk voelde ik dat het tijd was om op reis te gaan; een oneindige innerlijke reis. Ik ben verschillende vormen van proceswerk gaan doen. En met kleine stapjes kwam ik steeds dichter bij mijn kern. Stappen ….om het oude los te laten. Toen ik het oude los kon laten ging het stromen en is er veel moois op mijn pad gekomen. Mijn leven is totaal veranderd en zoveel rijker geworden.

Ademwerk en truffels

Ademwerk heeft mij veel gebracht en vind ik zo n krachtige methode om in je lichaam te komen waar alle wijsheid ligt opgeslagen. En ook de truffels brengen mij weer direct naar mijn hart en ziel om mij te helpen herinneren wie ik ten diepste ben. Daar kan geen therapie tegenop. Dit is waar ik graag mee werk in mijn eigen praktijk ‘Heal jezelf’.  Heal jezelf staat voor dat jíj jezelf mag gaan helen. Ziekte is vaak een symptoom dat je uit balans bent. Door weer te luisteren naar jouw hart en te gaan leven wat jou nu echt blij maakt op zielsniveau zal je opener in het leven gaan staan.

Met liefde en betrokkenheid ondersteun ik je graag hierin.  Iedere dag valt er wel iets nieuws te leren.  Nieuwsgierigheid is mijn drijfveer en die nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik nog volop trainingen blijf volgen en daar enorm van geniet.

Ik vind het bijzonder en mooi om een stukje mee te mogen lopen op jouw levenspad.

Warme hartegroet, André Straathof.


Heal Jezelf

André Straathof

Herenweg 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Diepe healingtechnieken tot de kern van je ziel