Terug naar de sprankel in jou!

Melissa van der Geest
Noordwijk

Ben je er altijd voor anderen, maar vergeet je daarin jezelf? Voel je stress en probeer je alle ballen in de lucht te houden? Zit je aan het eind van de dag futloos op de bank?  Dit kan anders, wanneer jij ervoor kiest dat je anders wil. 

Hoe energiek sta jij 's ochtends op? Wat is de reden dat jij 's ochtends opstaat? 

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Heb je een gejaagd gevoel en voel je stress? Of maak je nu een burnout door? Heb je het gevoel nergens meer energie voor te hebben? Niet meer uitgerust wakker wordt? Of heb je het gevoel dat je wordt geleefd en wil je weer zelf aan het roer staan van jouw leven?

STOP! Dit kan anders. Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen. Te stoppen met het leven in een ratrace; te willen voldoen aan al die verwachtingen.

Het is tijd voor jou. Om te vertragen en echt de tijd te nemen voor jezelf. Jezelf de rust te geven om te herstellen. Jezelf te omringen met mensen die er ook voor jou zijn. Je goed voor jezelf zorgt! En dat begint bij het bewustwording en luisteren naar jouw lichaam.

Vanuit liefde voor jezelf kiezen

Vanuit liefde voor jezelf kiezen, waardoor je jouw leven leeft! Je bent het waard jouw leven te leven. Zodat..

  • Je meer rust en balans ervaart..
  • Je zelf de richting in jouw leven bepaalt..
  • Je herstelt van stress of een burnout..
  • Je weer kan ontspannen..
  • Je weer kunt genieten van de mensen om je heen..
  • Met plezier opstaat en uitgerust wakker wordt..
  • Je doet wat je het allerliefste doet..

Zet jij die eerste stap? Ik ontmoet je graag. Maak een vrijblijvende afspraak.

Over Melissa van der Geest

Mijn missie is om jou blij, vrij en energiek je eigen pad te laten bewandelen. 

Je hele leven al zet jij je voor anderen in, maar het is nu tijd voor jou. Even de tijd te nemen om te vertragen en in beweging te komen daar waar jouw hart naar uitgaat. 

Ik zie het leven als een lamp. Je wordt puur geboren, maar gedurende het leven gaan er steeds meer lampenkapjes om de lamp heen, waardoor het licht steeds minder wordt. Zie deze lampenkappen als jouw overtuigingen en beschermingsmechanismen die je jouw leven lang hebt opgebouwd om pijn te voorkomen of een verlangen te bereiken. Hierdoor kan jouw lamp minder fel schijnen en is het niet altijd even helder meer wie je echt bent, waar je voor staat en wat je belangrijk vindt in het leven. Ik gun jou je eigen pad waarin je 100% je eigen verantwoordelijkheid en regie terugpakt om te doen waarvoor je hier bent op deze aarde.

Alle wijsheid zit al in jou.

Ik ondersteun jou dan ook graag om jou zelf te leren hoe jij jou vrij, blij en energiek kan voelen!

Alles is met elkaar verbonden.

Ik geloof dat alles energie is. Daarom vind ik het prachtig om mijn achtergrond in de psychologie te verbinden met het adem- en energetische werk. 

Mijn doel is in dit leven om zo veel mogelijk mensen te laten schijnen! Ik help je dan ook graag jouw essentie te laten ervaren.


Melissa van der Geest

Melissa van der Geest


Noordwijk

Terug naar de sprankel in jou!