Terug naar de sprankel in jou!

Melissa van der Geest
Noordwijk

Ben je er altijd voor anderen, maar vergeet je daarin jezelf? Voel je stress en probeer je alle ballen in de lucht te houden? Zit je aan het eind van de dag futloos op de bank?  Dit kan anders, wanneer jij ervoor kiest dat je anders wil. 

Hoe energiek sta jij 's ochtends op? Wat is de reden dat jij 's ochtends opstaat? 

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Heb je een gejaagd gevoel en voel je stress? Of maak je nu een burnout door? Heb je het gevoel nergens meer energie voor te hebben? Niet meer uitgerust wakker wordt? Of heb je het gevoel dat je wordt geleefd en wil je weer zelf aan het roer staan van jouw leven?

STOP! Dit kan anders. Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen. Te stoppen met het leven in een ratrace; te willen voldoen aan al die verwachtingen.

Vanuit liefde voor jezelf kiezen

Vanuit liefde voor jezelf kiezen, waardoor je jouw leven leeft! Je bent het waard jouw leven te leven. Coachtrajecten zijn bedoeld voor iedereen die:

 • in liefde voor zichzelf wil kiezen;
 • meer energie wil;
 • wil herstellen van stress of overspannenheid;
 • meer zingeving en richting wil in zijn of haar leven;
 • wil leren luister naar haar of zijn lichaam en gevoel;
 • meer zelfvertrouwen wil;
 • beter haar of zijn grenzen wil aangeven aan anderen;
 • een betere werk- en privébalans wil;
 • structureel tijdgebrek ervaart en wil leren prioriteiten te stellen;
 • vastloopt in haar of zijn werk of geen voldoening meer hieruit haalt;
 • uitgerust wakker wilt worden.

Zet jij die eerste stap? Ik ontmoet je graag. Maak een vrijblijvende afspraak.

Over Melissa van der Geest

Als lichaamsgerichte psycholoog, adem- en wandelcoach help ik je om de kracht en het vertrouwen in jezelf te vinden om de regie over je leven terug te pakken.

Ik zie het leven als een lamp. Je wordt puur geboren, maar gedurende het leven gaan er steeds meer lampenkapjes om de lamp heen, waardoor het licht steeds minder wordt. Zie deze lampenkappen als jouw overtuigingen en beschermingsmechanismen die je jouw leven lang hebt opgebouwd om pijn te voorkomen of een verlangen te bereiken. Hierdoor kan jouw lamp minder fel schijnen en is het niet altijd even helder meer wie je echt bent, waar je voor staat en wat je belangrijk vindt in het leven Hierdoor kan je stress en vermoeidheid ervaren. Uiteindelijk kan dit resulteren in mentale- en/of lichamelijke klachten. Van anderen hoor ik terug dat zij zich gehoord en gezien voelen. Vanuit mijn rustige- en zachte aard, stem ik af op wat jij nodig hebt en bij jou past. Dit kan een combinatie zijn van positieve psychologie, (wandel-)coachgesprekken en ademwerk. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je hele leven al zet jij je voor anderen in, maar het is nu tijd voor jou. De tijd nemen om op adem te komen, te vertragen om vervolgens te doen waar jouw hart naar uitgaat.

Alle wijsheid zit al in jou. Maak nu jouw afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Melissa van der Geest

Melissa van der Geest


Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Terug naar de sprankel in jou!