#23 Homeopathie, de natuurlijke weg. Connie van der Post.

Connie van der Post van homeopathiepraktijk De Eik
06 nov 2021

Van klacht naar kracht! Heb je chronische klachten zoals angst, depressie, stress of paniek? Heb je acute klachten? Homeopathie is een natuurlijke wijze van genezing en kijkt met een bredere blik. Je klacht is 'slechts' een symptoom en heeft je iets te vertellen ...

Heb je altijd al willen weten hoe homeopathie werkt? Connie van der Post van homeopathiepraktijk De Eik vertelt je met welke klachten (symptomen!) je bij haar terecht kunt, hoe ze het vervolgens behandelt én met welke middelen. Een bredere blik, een diepere kijk... Laat je verwonderen!

Ze gaat in deze podcast ook in op de actuele vragen die mensen hebben over coronaklachten, vaccinaties én over haar geloof in het zelfgenezend vermogen. Ze geeft praktische tips hoe om te gaan met jezelf in deze stressvolle periode en hoe homeopathie ook bij angst heel helpvol kan zijn! 

Op donderdag 2 december 2021 is de infoavond 'Angst, paniek & stress' van Bewust Bollenstreek, waarbij Connie van der Post, samen met collega Nancy Haasnoot en interviewer/oprichter Bewust Bollenstreek (Angela Maria, LiefdeWerk) de bezoekers informeert, inspireert ánders te kijken én om te gaan met angst, paniek en stress. Dat vertellen zij ook als ervaringsdeskundigen. Lees hier meer over de infoavond!

 

 

 

 

Beluister de podcast