Lovte | Voorhout

Over Mirjam Rieken | Voorhout

Mijn naam is Mirjam Rieken (1979). Ik woon samen met mijn man en 2 zoons.

Een mens is bijzonder krachtig, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan is een enorm kado. Voordat ik met Lovte begon heb ik met mensen gewerkt in alle vormen en maten en dat blijft voor mij een feestje. Nu in functie als psychodynamisch therapeut, ademcoach, hypnobirthing en meditatiedocente. De yoga en meditatieleer is mijn grote inspiratiebron. De afgelopen 9 jaar ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening met als basis de yogaschool Deva Deva. Het bestuift mijn leven en werk. Ook zal Lovte dus in het teken staan van bewustwording, integratie en groei in de vorm van yoga, meditatie en samen zingen.

Therapie is in mijn ogen ‘een training’. Een training die een vorm is om het eigen bewustzijn te vergroten. Mogelijk ontdek je dat je beschikking hebt over een eigen keus. Een keuze om zelf te beslissen hóe je ergens mee om wilt gaan. Wat mij betreft een mooi ingrediënt om jezelf te leren kennen.

Met liefde en passie ga ik graag met jou dit avontuur aan, welkom!

Agenda Lovte


Foto 1 Mirjam Rieken Klik om te vergroten

Lovte
Mirjam Rieken


Professionals in de categorie Yoga

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek