Een energiek leven vol plezier!

Vitaliteitscoach Noordwijk - Melissa van der Geest
Noordwijk

Ben jij er klaar voor? Om écht voor jezelf te kiezen? En jouw eigen pad te bewandelen? Je verdient de aandacht die je anderen geeft. Het is tijd voor jou.

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Dat je achter jezelf aanrent? Daarmee weinig energie meer overhoudt voor wat je écht belangrijk vindt? Je aan het eind van de dag futloos op de bank zit? 

STOP. Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen. Te stoppen met het leven in een ratrace. Het is tijd om te vertragen en je te verbinden met wie je werkelijk bént en wat je belangrijk vindt in jouw leven! Een energiek leven waarin je doet wat je leuk vindt. Je omringt met mensen van wie je energie krijgt. Je jezelf voedt in plaats van vult. En bewegen geen moeten meer is, maar iets is dat je wílt doen!

Over het Boost your Energy! traject

Je kiest bewust voor een leven vol energie! Doen waar je echt blij van wordt! Terug naar die sprankel in jou! Tijd om op te laden; te helen en terug naar je kern. Alles is met elkaar verbonden. In dit traject heel jij jouw fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele gezondheid.

In ons leven willen we vaak voldoen aan verwachtingen - die van onszelf of die van anderen. Maar voor wie doe je dit eigenlijk? Word je hier echt blij van? Of doe je dit uit verplichting, enkel voor de ander? Waar ben jij in jouw verhaal?

Over Vitaliteitscoach Noordwijk - Melissa van der Geest

Mijn missie is om jou blij, vrij en energiek je eigen pad te laten bewandelen. 

Je hele leven al zet jij je voor anderen in, maar het is nu tijd voor jou. Even de tijd te nemen om te vertragen en in beweging te komen daar waar jouw hart naar uitgaat. 

Ik zie het leven als een lamp. Je wordt puur geboren, maar gedurende het leven gaan er steeds meer lampenkapjes om de lamp heen, waardoor het licht steeds minder wordt. Zie deze lampenkappen als jouw overtuigingen en beschermingsmechanismen die je jouw leven lang hebt opgebouwd om pijn te voorkomen of een verlangen te bereiken. Hierdoor kan jouw lamp minder fel schijnen en is het niet altijd even helder meer wie je echt bent, waar je voor staat en wat je belangrijk vindt in het leven. Ik gun jou je eigen pad waarin je 100% je eigen verantwoordelijkheid en regie terugpakt om te doen waarvoor je hier bent op deze aarde.

Alle wijsheid zit al in jou.

Ik ondersteun jou dan ook graag om jou zelf te leren hoe jij jou vrij, blij en energiek kan voelen!

Alles is met elkaar verbonden.

Ik geloof dat alles energie is. Daarom vind ik het prachtig om mijn achtergrond in de psychologie te verbinden met het energetische werk. 

Mijn doel is in dit leven om zo veel mogelijk mensen te laten schijnen! Ik help je dan ook graag jouw essentie te laten ervaren.


Melissa van der Geest

Melissa van der Geest


Noordwijk

Een energiek leven vol plezier!