Van futloos op de bank naar een energiek leven!

Vitaliteitscoach Noordwijk - Melissa van der Geest
Noordwijk

Hou je weinig energie over om te doen wat jij écht belangrijk vindt? Van futloos op de bank naar een energiek leven! Je verdient de aandacht die je anderen geeft. Het is tijd voor jou.

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Dat je achter jezelf aanrent? Daarmee weinig energie meer overhoudt voor wat je écht belangrijk vindt? Je aan het eind van de dag futloos op de bank zit? 

STOP. Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen. Te stoppen met het leven in een ratrace. Het is tijd om te vertragen en je te verbinden met wie je werkelijk bént en wat je belangrijk vindt in jouw leven! Een energiek leven waarin je doet wat je leuk vindt. Je omringt met mensen van wie je energie krijgt. Je jezelf voedt in plaats van vult. En bewegen geen moeten meer is, maar iets is dat je wílt doen!

Tijdens het coachtraject Woman on Fire neem je echt even de tijd voor jezelf. Je geeft aandacht aan: 

  • Jouw dromen; waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
  • Jouw balans; wat is echt belangrijk voor jou? Besteed je hier jouw aandacht aan? 
  • Jouw vitaliteit; hoe energiek voel jij je? Hoe ziet jouw leefstijl eruit?

Al wandelend in de natuur van Noordwijk ga je op ontdekkingsreis, met als eindbestemming: jouw energieke zelf. Wandelcoaching zorgt voor een creatieve- en oplossingsgerichte mindset! Processen gaan sneller en je komt tot rust door de groene omgeving. 

Wil je meer weten over wat het Woman on Fire coachtraject voor jou kan betekenen? Of wil je gewoon even voelen of er een wederzijdse klik is? Dan ontmoet ik je graag tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek. 

Over Vitaliteitscoach Noordwijk - Melissa van der Geest

Mijn missie is om jou energiek je eigen pad te laten bewandelen! Je bent er altijd voor anderen, maar vergeet hierbij vaak jezelf en wat jij belangrijk vindt. Een bewuste intentie is hierbij de key! Hiermee bedoel ik dat je gerichte keuzes maakt en de creator bent van je eigen leven.

Ik geloof dat je op je eigen pad komt door aandacht te geven aan:

  • Jouw Body
  • Jouw Mind
  • Jouw Soul

Hierdoor ben je in balans, zowel mentaal- als fysiek fit en maak je dromen waar. Je ervaart veel voldoening en betekenis in jouw leven! 


Melissa van der Geest

Melissa van der Geest


Noordwijk

Van futloos op de bank naar een energiek leven!