35m2 sfeervolle praktijkruimte | Hillegom

Algemene informatie;

Sfeervolle en stille praktijkruimte in het centrum van Hillegom met een eigen ingang. Er is gratis pakeergelegenheid om de hoek bij de supermarkt 'Jumbo' aan de Jonkheer Mockkade. De ruimte zou bijvoorbeeld uitstekend geschikt zijn voor meditatiegroepen.
 

Locatie;

Meerlaan 64, Hillegom.De praktijkruimte is bereikbaar via de poort tussen de woonhuizen van Meerlaan 64 en 66. En dan door de blauwe deur en rechtdoor over het tuinpad...De ruimte bevindt zich achter in de tuin is niet te zien vanaf de straatzijde.

 

Oppervlakte;

5,5 x 6,5m = 35,5 m2 praktijkruimte  + 9m2 een halletje incl. keukenblok en toilet. 

 

Voorzieningen;

- vloerverwarming + radiatoren

- sfeerverlichting

- ramen en lichtkoepels die open kunnen.

- 9st matjes+zitkussens+klapbare zitbankjes+dekentjes+riemen+blokken+ 2st klapbare stoelen

- waterkoker, kopjes, theezakjes aanwezig

-Goede sfeer volgens iedereen!

 

Verhuurmogelijkheden;

Per dagdeel te huur. Prijs afhankelijk van de regelmaat van de verhuur.

 

 

 

 

Over Cilla Klaver | Hillegom

Wat in 2005 begon op een klein zolderkamertje is inmiddels een levendige praktijk geworden in een sfeervolle ruimte met goed opgeleide docenten. Steeds meer mensen weten de weg naar onze praktijk te vinden voor ontspanning, inspiratie of voor kennismaking met yoga en daar ben ik meer dan blij om. Mijn slogan is dat yoga voor jou werkt als je na de les met een (nog) beter gevoel de deur uit gaat dan dat je binnenkwam!

Van oorsprong ben ik (1973) technisch opgeleid en heb een aantal jaar met veel plezier als bouwkundige gewerkt. Daarnaast hield ik ook altijd veel van sport, zoals o.a. hockey, volleybal, squash, wielrennen en bergwandelen. Op een geven moment kreeg ik vage lichamelijke klachten waar de artsen ook geen raad mee wisten. Hierdoor kreeg ik van iemand eens de tip om eens yogales te volgen.

Zo ben ik 20 jaar geleden in aanraking gekomen met yoga en mijn klachten verdwenen! Ik kwam weer meer 'in mijn lichaam te zitten' door te leren voelen en te accepteren wat er is. Niet alleen werd de binding met mijn lichaam sterker, maar ook met de wereld om me heen. Daardoor leef ik nu veel intenser en bewuster dan voorheen. Yoga heeft mijn leven verrijkt en daarom wil ik dit graag doorgeven aan andere mensen. 

Ik heb de 4-jarige Hatha-yoga Docentenopleiding Samsara in Bilthoven gevolgd (samsara). Sindsdien volg ik jaarlijks diverse cursussen/bijscholingen en verdiepingsweekenden. Het meeste heb ik geleerd van Alberto Pagini, die mij leerde om creatief met asana's om te gaan en hij diende tevens als voorbeeld hoe te leven als een yogi in een Westerse samenleving. Daarnaast heb ik ook veel geleerd van Pieter Scheffe op het gebied van Raja-yoga, waardoor ik de weg naar verdieping heb gevonden.

Agenda Yoga Praktijk Hillegom


Foto 3 Cilla Klaver Foto 4 Cilla Klaver Foto 5 Cilla Klaver Klik om te vergroten

Yoga Praktijk Hillegom
Cilla Klaver


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!