Verhalen schrijven vanuit je intuïtie en inspirerende (zakelijke) communicatie

Franka Gieske Coaching
Noordwijk

Schrijven is leuk! Maar hoe krijg je op papier wat je bedoelt: vanuit je hart, met het juiste gevoel, die rake boodschap en juiste intentie? Daar gaan we mee aan de slag. Ook voor zakelijke teksten waarmee je de juiste snaar wilt raken.

Vind je het lastig om bij de ware essentie te komen van wat je wilt vertellen? Bij die woorden te komen die exact weergeven wat jij wilt vertellen met de juiste intentie, kracht of gevoeligheid. Vanuit je hart! Samen gaan wij jouw verhaal ontwikkelen, opbouwen, een stijl vinden en vasthouden en...  ik help je doorzetten op moeilijke momenten.Te schuren en te schaven. Te wringen en te aaien. Het gaat erom dat jij je verhaal mag vertellen vanuit jouw intentie.

Ook kun je bij terecht voor zakelijk communicatie. Ik leer je hoe je een zakelijke boodschap geïnspireerd overbrengt aan jouw doelgroep? Persoonlijk, met oog voor jouw organisatie maar ook met het gevoel dat jij wilt meegeven. Want dan stroomt de boodschap en blijft bij je.  Dat je niet zomaar iets komt brengen. Dicht bij jezelf is ook de sleutel van zakelijke communicatie.

Schrijven vanuit je hart geef ik 1:1, maar ook in workshops tot vijf personen.

Daarnaast schrijf ik in opdracht zakelijke teksten; van persberichten en interviews tot blogs. Je kunt bij mij ook terecht voor marketing en communicatieplannen voor kleine ondernemers. 

 

Over Franka Gieske Coaching

Verbinding liep als een rode draad door mijn carrière in ondermeer pr- en marketing, HR en bestuurslid. Overal waar ik werkte verbond ik mensen en afdelingen, als vanzelf. Luisterde ik naar hun verhalen, gaf raad en inzicht zodat zij zelf weer konden oppakken waar zij daarvoor nog tegenaan liepen. Ik motiveerde zodat zij hun de kracht konden gebruiken om beslissingen te maken en talenten te benutten. Dat is wat ik leuk vond aan werken. Wat ik zag als 'gezellig tussendoor'  bleek mijn grote kracht.

Op een gegeven moment kwam er een ommekeer en werd ik mij bewust van mijn energetische mogelijkheden; dat ik veel voel, zie en weet, en daarmee mensen op weg kan helpen; richting kan geven. Dat waar ik zo lang naar op zoek was en zo moeilijk vond om te vinden lag al die tijd voor mijn neus. Op dat moment ben ik mij gaan verdiepen in het energetisch coachen, want ik geloof niet in een standaardoplossing voor iedereen. Iedere mens bewandelt zijn of haar eigen pad, en leert en ervaart op een unieke manier op een eigen tempo. Voor het eerst voelde ik oprechte passie en ervaarde ik hoe geweldig verrijkend dat is. Nu weet ik dat dat de weg van het hart is, en hoe fijn het is die te volgen. Hoe enorm veel meerwaarde en voldoening dat geeft aan je leven. En dat gun ik jou ook!

Franka 


Franka Gieske Coaching

Franka Gieske

Schiestraat 7
2201 AR Noordwijk

Verhalen schrijven vanuit je intuïtie en inspirerende (zakelijke) communicatie