Verhalen schrijven vanuit je intuïtie en inspirerende (zakelijke) communicatie | Noordwijk

Vind je het lastig om bij de ware essentie te komen van wat je wilt vertellen? Bij die woorden te komen die exact weergeven wat jij wilt vertellen met de juiste intentie, kracht of gevoeligheid. Vanuit je hart! Samen gaan wij jouw verhaal ontwikkelen, opbouwen, een stijl vinden en vasthouden en...  ik help je doorzetten op moeilijke momenten.Te schuren en te schaven. Te wringen en te aaien. Het gaat erom dat jij je verhaal mag vertellen vanuit jouw intentie.

Ook kun je bij terecht voor zakelijk communicatie. Ik leer je hoe je een zakelijke boodschap geïnspireerd overbrengt aan jouw doelgroep? Persoonlijk, met oog voor jouw organisatie maar ook met het gevoel dat jij wilt meegeven. Want dan stroomt de boodschap en blijft bij je.  Dat je niet zomaar iets komt brengen. Dicht bij jezelf is ook de sleutel van zakelijke communicatie.

Schrijven vanuit je hart geef ik 1:1, maar ook in workshops tot vijf personen.

Daarnaast schrijf ik in opdracht zakelijke teksten; van persberichten en interviews tot blogs. Je kunt bij mij ook terecht voor marketing en communicatieplannen voor kleine ondernemers. 

 

Over Franka Gieske | Noordwijk

Verbinding liep als een rode draad door mijn carrière in ondermeer pr- en marketing, HR en bestuurslid. Overal waar ik werkte verbond ik mensen en afdelingen, als vanzelf. Luisterde ik naar hun verhalen, gaf raad en inzicht zodat zij zelf weer konden oppakken waar zij daarvoor nog tegenaan liepen. Ik motiveerde zodat zij hun de kracht konden gebruiken om beslissingen te maken en talenten te benutten. Dat is wat ik leuk vond aan werken. Wat ik zag als 'gezellig tussendoor'  bleek mijn grote kracht.

Op een gegeven moment kwam er een ommekeer en werd ik mij bewust van mijn energetische mogelijkheden; dat ik veel voel, zie en weet, en daarmee mensen op weg kan helpen; richting kan geven. Dat waar ik zo lang naar op zoek was en zo moeilijk vond om te vinden lag al die tijd voor mijn neus. Op dat moment ben ik mij gaan verdiepen in het energetisch coachen, want ik geloof niet in een standaardoplossing voor iedereen. Iedere mens bewandelt zijn of haar eigen pad, en leert en ervaart op een unieke manier op een eigen tempo. Voor het eerst voelde ik oprechte passie en ervaarde ik hoe geweldig verrijkend dat is. Nu weet ik dat dat de weg van het hart is, en hoe fijn het is die te volgen. Hoe enorm veel meerwaarde en voldoening dat geeft aan je leven. En dat gun ik jou ook!

Franka 


Foto 2 Franka Gieske Klik om te vergroten

Franka Gieske Coaching
Franka Gieske


Professionals in de categorie Storytelling & Schrijven

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!