Moon's farm/ Z-I-N Methode | Noordwijk

 Vaak lukt het niet om echt bij onze problemen te komen. De oplossingen daarvoor liggen niet in ons denken maar op een dieper niveau, in ons onderbewustzijn of ook wel onze ziel. Door oefeningen en de visie van uit het oude sjamanisme kan je vaak een ingang vinden tot dat gedeelte. Het kan gaan om zielsverlies na een ernstig ongeluk of ander trauma in je leven, je bent dan een stukje van jezelf kwijgeraakt. Of energie van anderen die je bij je draagt. Maar ook patronen in de familielijn die verbroken mogen worden. Het is een krachtige manier van helen, die vaak maar een paar sessie nodig heeft. Tijdens het proces werk je zelf mee om dingen in gang te zetten. Het is aan jou om je open te stellen voor verandering en te kiezen voor een nieuw pad. Ik hoop dat ik je daarbij mag helpen. Ik werk vanuit waar we heen willen en niet vanuit het trauma herbeleven. Vanuit jouw eigen licht en kracht! Daarnaast kan dit proces ondersteund worden door kruiden geneeskunde als daar behoefte aan is.

Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 sessies, maar ik werk ook in groepen. Bv de meditatie /trancereis avonden. Verder zullen er weekend trainingen en weektrainingen gaan komen vanaf september 2019 op een prachtige locatie, dus houdt de agenda in de gaten, 

warme groet, Esther

Over Esther van Wijnen | Noordwijk

Mijn naam is Esther van Wijnen-Formanek. Ik werk vanuit een open hart! Dit doe ik vanuit Licht, Liefde en Kracht. Naar anderen en naar mijzelf toe. Zeven jaar geleden heb ik mijn leven goed omgegooid. Ik heb bewust voor het pad van Healer gekozen. Eindelijk gehoor gegeven aan wat ik als kind al voelde. Ik heb een rumoerig leven gehad wat ik nu als een groot geschenk zie. Daardoor ben ik er klaar voor om voor een ander klaar te staan.

 Om dit werk goed en veilig te kunnen doen ben ik al wat jaren bezig en heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Zoals twee jaar de opleiding voor Energetisch Heler, De 1 jarige opleiding Siberisch Sjamanistisch Healer, de 1 jarige opleiding Modern Peruaans Sjamanisme (leraar Frank Bruining), De 2 jarige opleiding Sjamanistisch Practitioner (volgends de Methode van Sandra Ingerman, leraar Roel Crabbe van Anam Cara). De 1 jarige opleiding Creatieve Therapie, Sundoor opleiding Breathwork Practitioner, (rebirthting) door Peggy Dylan en zit in nu in het derde jaar van de 4 jarige opleiding Kruiden Geneeskunde. Spiritualtiteit en Sjamanisme is niet iets wat ik alleen toe pas tijdens een behandeling. Het is een manier van leven, bewust omgaan met de natuur en wat Moeder Aarde ons geeft. Liefdevol naar alles en iedereen die leeft.

Agenda Moon's farm


Foto 7 Esther van Wijnen Klik om te vergroten

Moon's farm
Esther van Wijnen


Professionals in de categorie Sjamanisme

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!