Psychodynamische therapie | Voorhout

In Lovte gebeuren er meerder activiteiten waarvan psychodynamische therapie een onderdeel is. Deze therapievorm kan vele ingangen geven om wegwijs te worden in jouw uitdagingen in het leven. 

Uitdagingen als: stress, onrust, onzekerheid, somberheid, gevoel van vastzitten, onrust, stress, eenzaamheid, vage lichaamsklachten, depressie, paniekaanvallen, hyperventilatie, rouwverwerking, vermoeidheid

De kracht uit jezelf halen en bewust worden van de keuzes die je hebt en te kiezen hoe je met iets omgaat zal hierin een groot onderdeel zijn. Therapievormen die ik geef zijn onder anderen: adem en lichaamswerk, systemisch werk, NLP, delenwerk, innerlijk kind, hypno en regressietherapie, RET. Om lekker door te pakken naar een fijne toekomst gebruik ik coachtechnieken.

Een gevoel van thuiskomen in jezelf en weer genieten van het leven is iets waarmee ik je graag ondersteun. Ik hou van werken in een warme en ontvankelijke sfeer met een groot welkom voor alles wat er is en aandiend. Een veilige setting waar je jezelf kunt zijn. Dat is wat ik jou graag aanbiedt.

Wie weet tot ziens bij Lovte.

 

Over Mirjam Rieken | Voorhout

Mijn naam is Mirjam Rieken (1979). Ik woon samen met mijn man en 2 zoons.

Een mens is bijzonder krachtig, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan is een enorm kado. Voordat ik met Lovte begon heb ik met mensen gewerkt in alle vormen en maten en dat blijft voor mij een feestje. Nu in functie als psychodynamisch therapeut, ademcoach, hypnobirthing en meditatiedocente. De yoga en meditatieleer is mijn grote inspiratiebron. De afgelopen 9 jaar ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening met als basis de yogaschool Deva Deva. Het bestuift mijn leven en werk. Ook zal Lovte dus in het teken staan van bewustwording, integratie en groei in de vorm van yoga, meditatie en samen zingen.

Therapie is in mijn ogen ‘een training’. Een training die een vorm is om het eigen bewustzijn te vergroten. Mogelijk ontdek je dat je beschikking hebt over een eigen keus. Een keuze om zelf te beslissen hóe je ergens mee om wilt gaan. Wat mij betreft een mooi ingrediënt om jezelf te leren kennen.

Met liefde en passie ga ik graag met jou dit avontuur aan, welkom!


Foto 4 Mirjam Rieken Foto 1 Mirjam Rieken Klik om te vergroten

Lovte
Mirjam Rieken


Professionals in de categorie Psychotherapie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek