PMA coach & Studiekeuze professional | De Zilk

Mama, wat ik nou later worden als ik groot ben? Een studie kiezen als je nog volop in ontwikkeling bent is niet makkelijk. Toch zijn er goede manieren om te komen tot een goede keuze. Op mijn website lindahenry leg ik uit hoe ik werk.

Je kunt bij mij terecht voor faalangst, neerslachtigheid, stress en onzekerheid. Als psychologisch coach richt ik mij samen met jou op jouw ontwikkelingsmogelijkheden en het vinden van jouw pad. De combinatie van analytische psychologische en professionele moderne coaching maakt dat mensen ineens begrijpen wat hun weg is. Het is mijn diepe overtuiging dat ieder individu een pakket talenten en mogelijkheden heeft dat (voor een deel) besloten zit in het onbewuste. Talenten en mogelijkheden die zeer van dienst kunnen zijn bij het vinden van nieuwe wegen en het nemen van lastige beslissingen.  

Ik vermijd vaagheid en doe dát wat werkt. Uiteraard geef jij het tempo aan!

Na mijn master in coaching en psychologie heb ik ervoor gekozen deze aan te vullen met een opleiding Jungiaanse psychologie en de PMA methode. Tevens ben ik docent op de Hogeschool van Amsterdam, supervisor, counselor en sociaal pedagogisch hulpverlener.

Kijk gerust op lindahenry  en wie weet tot dan! 

Linda

Over Linda Henry | De Zilk

Hai! Ik ben Linda Henry. Geboren Bollenstreekse. En groot strandfan. Ik heb een fascinatie voor de psychologische ontwikkeling van mensen.

Mijn werkzame leven ben ik gestart in de zorg voor mensen in de gesloten psychiatrie. Later de verstandelijk beperke cliënt en ook jongeren in de jeugdgevangenis heb ik gecoacht als groepsleider. Sinds 12 jaar ben ik als docent aan de Hogeschool van Amsterdam in de prachtige gelegenheid studenten te coachen. Als jong volwassene zijn zij vol in ontwikkeling én leren zij over de ontwikkeling van de mens.

Dit maakte dat ik in 2013 koos voor de Master coaching met als profiel psychologie. Deze behaalde ik in 2015 en vulde ik aan met Jungiaanse psychologie en astrologie. Een combinatie die werkt als een trein!

Sinds eind 2016 ben ik gestart om deze combinatie onder mijn eigen vlag "vanduinnaarzee" uit te dragen. En succesvol. Door het mee kijken in een ieders unieke pad zie ik meer en meer hoe mensen die in contact komen met hun eigen schatkaart (geboortehoroscoop) en hun onbewuste processen komen tot nieuwe inzichten en nieuw handelen. Niet zelden hoor ik: 'Dat had ik jaren eerder willen weten!'

Ik ben nieuwsgierig naar wat jij jaren eerder had willen weten!

Groet en wie weet tot ziens,

Linda


Foto 1 Linda Henry Foto 2 Linda Henry Klik om te vergroten

Linda Henry


Professionals in de categorie Psychologische hulp

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!