Zang en improvisatie voor jouw event | Hillegom

Ik geef concerten.

In huiskamers, op events, in concertzalen en in theaters. Daarin zing ik mijn eigen liedjes die mensen uitnodigen om in het moment te zijn, het leven te vieren en bewustzijn creeeren. EN ik improviseer ter plekke liedjes voor de mensen die aanwezig zijn! 

Op events vind je me ook regelmatig met die improvisaties. Via een muzikale lezing neem ik mensen mee in de kracht van het moment en de waarde van improvisatie. Of ik word gevraagd om events samen te vatten in een geimproviseerd lied, zodat mensen de waarde van het event meenemen in een gevoel.

En ik doe nog zoveel anders: ik spreek commercials in voor tv en radio, ik zing tijdens huwelijksceremonies, als verrassing op iemands verjaardag, ik geef Durfles om lekker vrij te durven zingen. Alles dat me maar plezier brengt in het moment en jou uitnodigt om hetzelfde te kiezen.

Welke bijdrage kan ik aan jou zijn?

Over Birkit Rietveld | Hillegom

Ik ben Birkit. Ik ben zangeres, in het moment creator, liedimprovisator, cabaretiere, spreker, Access Bars Facilitator. 

Gek op het leven. En daar nodig ik anderen graag toe uit. 

Ik ben een jaar geleden in Hillegom komen te wonen en sindsdien is er zoveel magie verschenen. Ik ben blij met alle connecties, cocreaties die hier ontstaan en de bijdrage die ik mag zijn met zowel mijn stem als mijn classes.

Welke bijdrage kan ik aan jou zijn?


Bi in the moment
Birkit Rietveld


Professionals in de categorie Muziek & Zang

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!