Privéconsulten, workshops en paranormale avonden | Lisserbroek

U kunt bij mij terecht voor een breed scala aan alternatieve geneeswijzen.

 • Magnetiseren
 • Bachbloesemremedies
 • Helderziende waarnemingen aan de hand van foto’s of voorwerpen
 • Touch for health
 • Reiki
 • Zigeunerkaarten
 • Tarotkaarten
 • Pendelen
 • Automatisch schrift
 • Bijenwastekeningen
 • New-age artikelen
 • Cursussen / workshops

 

Paranormale avonden

Voor diverse verenigingen verzorg ik paranormale avonden. In de agenda hieronder kunt u zien wanneer deze avonden plaatsvinden.

De paranormale avonden in Hillegom starten om 20.00 uur in de Hyacintenlaan 2 in Hillegom. Entree bedraagt € 8,00, inclusief koffie of thee. Opgeven voor deze avonden is mogelijk via het contactformulier. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers per avond.

 

Beurzen

In de weekends sta ik als standhouder op paranormale beurzen door het gehele land. Hier verzorg ik consulten en verkoop ik new-age artikelen. In de agenda vindt u een overzicht van de beurzen waar ik te vinden ben.

De paranormale beurs in Rijswijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en al het ontastbare tussen hemel en aarde. Ruim 250 standhouders zijn aanwezig om u meer te vertellen over al uw levensvragen en bieden mooie spirituele producten om van te genieten. De beurs vindt plaats in de Broodfabriek (voorheen Darling market, Volmerlaan 12. Kijk voor meer informatie op paranormaalalternatief

 

Over Marja Huijbens | Lisserbroek

Als kind maakte ik al dingen mee die niet te verklaren waren, alleen dacht ik dat iedereen dat had. Door de jaren heen merkte ik, dat ik dingen wist die andere mensen niet wisten. Het waren ook vaak dingen die ik niet kon weten omdat ik er niets vanaf wist. Maar omdat ik net zo gewoon als de rest wilde zijn, deed ik er niets mee en vertelde er ook niets over. Ik zag heel vaak gedaantes  en voelde ook heel veel aan, maar liet het daarbij.

Uiteindelijk ben ik me toch gaan ontwikkelen en zo kwam ik erachter dat er veel meer inzit dan dat ik tot dan toe had aangenomen. Ik heb verschillende stappen ondernomen om verder te komen, bijvoorbeeld een cursus Reiki 1 en 2. Ik magnetiseer, heb een opleiding Touch for Health gedaan en Bachbloesemremedies. Verder leg ik zigeuner- en Tarotkaarten en hou me bezig met psychometrie van foto’s en voorwerpen. Ik zie, voel, ruik en hoor de dingen die ik mag vertellen. Er zijn op dit moment vier Gidsen die mij daarbij helpen.

Mijn praktijkruimte is gevestigd in Lisserbroek, waar ik consulten en behandelingen geef. Ik treed op in zalen en in de weekenden ben ik regelmatig te vinden op beurzen door heel Nederland. Ik woon in Lisserbroek en heb samen met mijn man vier dochters en twee kleindochters.

Ik hoop u snel een keer te ontmoeten,

liefs Marja


Marja Huijbens


Professionals in de categorie Medium

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek