Transformatieve mediation kun je Colour Me Beautiful leren met alle talenten die je in je hebt | Hillegom

Alles is energie waar ieder van ons, dus ook jij deel uit van maakt. Wat zou je het liefst met de energie willen? Liefdevol kunnen omgaan met elkaar? Of in het gedoe blijven? Elkaar kunnen waarderen? Hoe doe je dat? Communiceren kun je leren. Communiceren met jezelf en de ander. Soms begrijpen we niets van de ander. Er is een manier om erachter te komen en dat is door ernaar te vragen. Hoe doe je dat wanneer je met een kwestie te maken hebt die een belemmering is? Wil je het anders? Wil je van het gedoe af? Want het leven kan soms flink gevuld zijn met gedoe. Heb je geen idee hoe dit te kunnen veranderen? As je wilt kan ik je daarbij helpen, want communiceren en transformeren kun je leren op een liefdevolle manier. Wat er is gebeurd kun je nooit veranderen, een ander kun je nooit veranderen. Wel wat het met je doet. Vaak vertalen we als er iets is gebeurd, een probleem naar een een gevoel. We maken een probleem want het voelt alles behalve goed en je denkt: " Help! Ik ben niet goed genoeg, niet van waarde, ik moet het goed doen! Je voelt je schuldig! Hoe kun je dat omdraaien naar: het ontdekken wat je liefdevol met jouw talenten kunt doen? Wat voelt goed? Dat geeft vrijheid. Transformeren kun je leren met mediation ter ondersteuning. Om zelf liefdevol om te kunnen leren gaan met conflicten voor het oplossen daarvan. Van harte welkom daarvoor.

 

Over Sandra Bolten | Hillegom

Ik ben een verbinder, geinteresseerd in mensen van jong tot ouder, een helper, dochter, zus, moeder, schoonmoeder, partner, nieuwsgierig, onderzoekend, kwetsbaar, mens, vrouw, duidelijk, enthousiast, liefdevol, kleurrijk, creatief, innovatief, leergierig, een denker in mogelijkheden, talentvol, consequent, gecommitteerd, goed genoeg, soms vergeetachtig, soms onzeker, energiek, dansliefhebber, een creatieve kokkin, een zeewierin, een beweger, een fietser, een schrijver, een nadenker, logistiek ingesteld, visueel ingesteld, een luisteraar, een onderhandelaar, ondernemer, een meedenker, empatisch ingesteld, ZZP' er, ervaringsdeskundig, tranformatief mediator, gespreksondersteuner en life coach. 
Directie Colour Me Beautiful Nederland voor het verzorgen van advies en training met betrekking tot kleur voor kleding, make-up en de passende stijlpersoonlijkheid.
Opgeleid bij WEL-COM als Transformatief mediator voor het begeleiden en ondersteunen van mensen die van een conflict af willen en bewust willen leren worden wat zij zelf beter anders kunnen doen.
Opgeleid bij het Transformatieve model als gespreksondersteuner om als luisteraar bij conflictgesprekken aanwezig te zijn. Door middel van ondersteuning met communicatie technieken mensen elkaar kunnen leren begrijpen en gezamenlijk  kunnen oplossen.
Createur van het verbinden van de Taktila methode met het gevisualiseerde Colour Me Beautiful kleuren concept voor kleding en make-up om blinden en slechtziende mensen kleur te kunnen laten ervaren en voelen om zich daar een beeld van te kunnen vormen. Ik kan deze mensen helpen om zelfstandig keuzes te maken voor de aankoop van kledingstukken en wat ze kunnen dragen. Door middel van het taktiel inrichten van de kledingkast, gebaseerd op de Taktila methode zelfstandig kiezen wat zij zouden willen dragen. 
Alles bewust en liefdevol 


 


Foto 2 Sandra Bolten Foto 20 Sandra Bolten Klik om te vergroten

ITCO Colour Me Beautiful
Sandra Bolten


Professionals in de categorie Mediation

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!