Helend coachen op Zelf-liefde en Zelf-acceptatie | Voorhout

Je hebt het leven ontvangen om te mogen ZIJN. Precies zoals je bent met al je unieke eigenschappen, eigenaardigheden en zwakheden net als ieder ander. Als coach help ik je om van jezelf te houden. Omdat het zoveel fijner voelt wanneer je jezelf kunt omarmen en bv. kunt zeggen “Nee, dat was niet handig van mij” in plaats van jezelf naar beneden te halen door te denken dat je stom bent geweest. Zulke negatieve gedachten komen voort uit angst voor afwijzing en om afwijzing van anderen vóór te zijn, wijzen wij onszelf steeds af. Hierdoor kunnen we ‘onbewust’ terecht komen in een neerwaartse spiraal.

Met coaching kun je dit proces keren zodat je gaat voelen dat je ertoe doet. Dat je bent verbonden met alles om je heen. Dat je het recht hebt om hier te ZIJN. Dat je recht hebt op je eigen plek, dat je ruimte voor jezelf nodig hebt en dat je liefde mag ontvangen!

Voor meer Zelf-acceptatie werk ik met de 12 basisbehoeften zodat het voor jou zichtbaarder wordt welke behoeften meer aandacht nodig hebben.

Als kind hebben we 12 basisbehoeften nodig van onze ouders/opvoeders. Die zijn niet altijd in staat geweest om ons deze behoeften voldoende te geven. Dit kan gevolgen hebben gehad op jouw emotionele ontwikkeling als kind en later als volwassene.

Wanneer je in staat bent om je eigen behoeften te vervullen, ben je minder afhankelijk van anderen om je in die behoefte(n) te voorzien. Je voelt je volwaardiger, zelfverzekerder en liefdevoller!

 

 

 

 

Over Annette Oppenberg-Buijsman | Voorhout

Mijn naam is Annette Oppenberg, geboren in 1966 en liefhebbende moeder van 3 volwassen kinderen en een bonuskind. Ik woon in Voorhout, waar ik ook mijn praktijk heb. Via internet ontmoette ik mijn huidige man en maken wij deel uit van een levendig samengesteld gezin. De les die ik geleerd heb, is dat je altijd opnieuw kunt beginnen wanneer iets niet meer voor je werkt.

In 2014 heb ik mijn HBO-opleiding tot Integratieve Counselor Coach afgerond aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Als coach begeleid ik vooral in praktische zin, als counselor ga ik dieper in op wat er speelt. Ik ben de begeleidingsdeskundige, jij bent de ervaringsdeskundige. Jij weet diep van binnen hoe het zit, kan er alleen niet altijd bij of er zelf uitkomen.

Doordat ik het nodige heb meegemaakt, zoals de vroege dood van mijn babyzusje, de scheiding van mijn ouders, mijn eigen scheiding na 20 jaar huwelijk en in 2015 de zelfmoord van mijn geliefde middelste broer, weet ik hoe groot de impact van verlies kan zijn.

Inleving, begrip en ruimte geven aan wat er is, of wat nog ontdekt mag worden, kun jij van mij verwachten omdat ik dit van cruciaal belang vind om succesvol te zijn. Ieder heeft zijn eigen pad te bewandelen, heeft zijn eigen tempo. Respect hebben voor jouw eigen manier van ont-wikkelen staat voorop!

Vroeger benaderde ik alles vanuit mijn hoofd, was controle hebben voor mij van levensbelang. Ik heb geleerd mezelf en het leven te omarmen, ook als ik het moeilijk heb. Nu voel ik dat ik lééf, is mijn leven eenvoudiger en puurder geworden. Dit gun ik jou ook!

Ik heb me aangesloten bij Bewust Bollenstreek omdat ik geloof in de kracht van bewustwording! Hoe meer jij jezelf kent, des beter maak je keuzes die dichtbij je liggen waardoor je een blijer mens bent.

 


Foto 4 Annette Oppenberg-Buijsman Foto 8 Annette Oppenberg-Buijsman Klik om te vergroten

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek