begeleiden en coachen van hooggevoelige (jong) volwassenen | Hillegom

Wekom, mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk.

Het is mijn missie om (jong) volwassenen te begeleiden naar de kracht in jezelf.  Mijn specialiteit hierin is het op een spelenderwijze manier ontdekken en zien van de talenten en mogelijkheden die ieder mens van nature heeft. Ongeacht waar je op dit moment tegenaan loopt.  Men omschrijft mij als nuchter en met de voeten in de klei. Mijn kracht zit onder andere in het ontrafelen van de echte vraag waar jij antwoord op wil, en daarnaast, het jou zelf te laten ontdekken, dat je op een nuchtere en humorvolle manier het leven weer in eigen hand te kan nemen. Juist door op deze manier vanuit mogelijkheden, spelen en plezier te werken ontdek je weer wie je werkelijk bent. En dat geeft zo'n power! Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend langs te komen. Wandel gerust naar binnen en snuffel maar rond. Ik zie je graag komen!

 

 

 

Over Silvia Vink-Heemskerk | Hillegom

Mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk. Ik ben 47 jaar oud, getrouwd met Marco en moeder van Sam (17 jaar) en Beau (15 jaar). Als ik mezelf moet omschrijven zeg ik het volgende: ik ben spontaan en een kat uit de boom kijker, ik hou van nieuwe dingen en vindt het soms lastig oude gewoontes los te laten, ik ben een echte aanjager en moet mezelf aanzetten om dingen af te maken, ik ben soms een beetje gek en anderzijds soms te serieus, ik ben een levensgenieter met een open mind, dol op mijn huisdieren sheltie Oskar, poes Doortje en duveltje Alex. Ik ben zelf ook super hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend en ook nog eens heel eigenwijs en dol op een goeie grap. Ik kijk nergens van op en onderzoek net zo lang tot ik weet van het hoe en waarom. Het laten stralen van mensen en het kunnen verwoorden en verbeelden van gevoelens en gedachten is een van mijn talenten. 


Foto 2 Silvia Vink-Heemskerk Klik om te vergroten

KleurigLeven
Silvia Vink-Heemskerk


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek