Ik help vrouwen met pijn of vermoeidheid naar vrijheid, regie en meer energie. | Noordwijkerhout

Het beste advies wat ik ooit gekregen heb, leek op dat moment het slechtste advies. Mijn lichaam is extreem gevoelig, waardoor ik iedere dag pijn heb. Geen enkele arts kon écht iets voor mij betekenen. Vaak begonnen ze met goede moed, maar eindigden ze met “Ik denk dat het belangrijk is dat je gaat accepteren dat dit je lichaam is”. Dat wilde ik NIET horen! Ik hoorde dan: “Ga de rest van je leven maar achter de geraniums zitten”. Hoe kon ik accepteren dat ik als jonge vrouw van rond de 20 jaar amper kon bewegen, amper kon werken en zelfs een rollator nodig had? Accepteren zou niks voor mij zijn…

Aan alleen het advies jezelf en je lichaam te accepteren heb je niets. Inmiddels weet ik dat Accepteren wél de oplossing is en weet ik ook hoe ik het kan toepassen in mijn leven. Door acceptatie ging ik vooruit, door acceptatie had ik veel minder pijn en meer energie. Dat veranderde mijn leven drastisch. 

Juist omdat ik zo goed weet hoe verschrikkelijk het is als artsen je ‘niet geloven’, of eigenlijk, als ze de oorzaak van je problemen niet weten te vinden. Juist omdat ik weet hoe erg graag je je hier niet bij neer wilt leggen. Juist omdat ik weet dat je alle dromen en plannen die je had, graag nog steeds wilt uitvoeren. Juist daarom kan ik iedereen adviseren om dit accepteren serieus te nemen. Het is het beste advies geweest ooit… maar ook het moeilijkste advies.

 

Over Debby van Paridon - Kraaijeveld | Noordwijkerhout

Hallo, ik ben Debby van Paridon. Het is mijn missie om alle vrouwen in Nederland, die te maken hebben met chronische pijn of vermoeidheid, te helpen naar vrijheid, regie en energie.

Sinds mijn 15e is mijn leven veranderd. Van een vrolijke en sportieve tiener werd ik een jong-gehandicapte die vrijwel geen tiener meer kon zijn.

Tijdens mijn dieptepunten zat ik in de ziektewet, liep ik met een rollator en raakte ik in een sociaal isolement. Ik schopte tegen het leven, zocht naar iemand die mij kon helpen, want dit kon niet mijn leven zijn.

Ik heb geknokt en gewonnen, ik zal altijd pijn houden en vermoeid blijven, dat is wat mijn ziekte met zich mee brengt. Maar door een veranderde mindset kan ik wel weer het leven leiden dat ik zo graag wil leven.

Mijn rollator is verkocht, en ik kan weer sporten. Ik ben een gelukkige moeder, liefdevolle partner en succesvol ondernemer. Ik weet wat mijn ziekte mij gebracht heeft, en ik kan dat omarmen.


Foto 4 Debby van Paridon - Kraaijeveld Foto 3 Debby van Paridon - Kraaijeveld Klik om te vergroten

Deb Helpt
Debby van Paridon - Kraaijeveld


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek