Life Coach voor Gave Wijven | Voorhout

Je wilt je gelukkiger en zelfverzekerder voelen.
Je wilt niet meer over alles lopen piekeren
Je wilt durven kiezen voor wat echt belangrijk is voor jou. 

Je wilt dat GAVE WIJF zijn dat je diep van binnen altijd al bent geweest. 

Ik zie TE veel vrouwen die niet het leven leven dat ze graag zouden willen. Ze zetten hun eigen behoeftes aan de kant om te doen wat anderen belangrijk vinden. Ze maken zichzelf klein en onbelangrijk, omdat ze denken dat er niemand op hen zit te wachten of dat anderen het beter weten dan zij. 

Misschien denk jij dat ook. DENKEN is het woord dat ons leven beheerst. Je denken belemmert je om te zien welke andere mogelijkheden er zijn.

Zou het kunnen zijn dat de oplossing veel makkelijker is dan je nu denkt?

Ik heb ontdekt dat een unieke combinatie van spreken, luisteren en ontspannen je helpt om je eigen antwoorden te vinden. 

Jezelf hardop uitspreken brengt je in contact met je Eigen-wijsheid. Het is een kracht die diep van binnen op je ligt te wachten en die ieder mens tot zijn beschikking heeft. Het brengt rust, inzicht en helderheid in zaken die vast lijken te zitten. Het is de manier om echt blijvend iets te veranderen.

Je zult dan ook gaan begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht. 

Werken met mij maakt je leven leuk, simpel en GAAF! 

Binnenkort een keer kennismaken? Bel of mail. 

Over Erna Zuidhoek | Voorhout

Geloof niet alles wat je denkt!

Heel lang heb ik gedacht dat er iets aan mij niet klopte. Ik dacht dat ik iets aan mezelf moest veranderen en of verbeteren of dat ik een betere versie van mezelf moest zijn.

Ik maakte me overal druk om, zag al problemen voordat ze er waren. Mijn gedachten draaiden overuren, slapen was een uitdaging en ik had een kort lontje en kon om niets ‘uit de bocht vliegen'.

Ik veroordeelde mezelf voor wie ik was en wat ik deed.

Mijn grootste 'aha-moment' was het moment waarop ik het levensveranderende inzicht kreeg, dat alles wat ik DENK, NIET perse waar hoeft te zijn.

Het zette mijn wereld op z’n kop, in de goede zin van het woord. Toen ik ook begon te begrijpen hoe groot de invloed van mijn gedachten is op mijn gevoelens en emoties, veranderde er nog veel meer. 

Voor mij betekent het dat veel van mijn dagelijkse stress, ongenoegen, boosheid, irritatie of ongeduld vanzelf verdwijnt, omdat ik nu zie dat ik het zelf creëer, door de gedachten over mezelf en de wereld om me heen te geloven.

Dingen glijden nu veel makkelijker van me af. Het geeft me de vrijheid om steeds meer te leven een manier die past bij wie ik werkelijk ben, zonder de angst voor oordeel of afwijzing van anderen. Ik werk o.a. met Access Consciousness Bars

Ik kan nu dat Gave Wijf zijn wat ik altijd al ben geweest. 

Binnenkort een keer kennismaken? Bel of mail.


Foto 1 Erna Zuidhoek Klik om te vergroten

Life Coach voor Gave Wijven
Erna Zuidhoek


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek