Levenscoach voor 40-plussers die vastlopen in hun leven, werk of relatie | Voorhout

Op het moment dat niets meer lijkt te werken
Vertrouw dan op de diepere bron van wijsheid in jezelf.
Wanneer je verbonden bent met je eigen wijsheid van binnenuit,
vind je je eigen antwoorden en kan er echte verandering plaatsvinden

SPREEK JE UIT!

  • Hoe vaak hou je je mond, omdat je bang bent voor de reacties van anderen? 
  • Hoe vaak pas je je aan en stel je uit om te doen waar je blij van wordt?

Spreken lucht op en maakt ruimte voor dingen die ECHT belangrijk zijn voor jou.

Je bent op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • Wie ben ik?
  • Waarom ben ik hier?
  • Wat is de zin van mijn bestaan?
  • Hoe kan ik echt mezelf zijn?

Ik zie teveel mensen die niet leven zoals ze graag willen. Ze zetten hun eigen behoeftes aan de kant om te doen wat anderen van ze verwachten. Ze maken zichzelf klein en onbelangrijk en doen niet de dingen waar ze blij van worden. 

Door een unieke combinatie van spreken, luisteren en ontspannen vind je de antwoorden op jouw vragen. Het brengt rust, inzicht en helderheid in zaken die vast lijken te zitten. Het is de manier om echt blijvend iets te veranderen.

Je zult dan ook gaan begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht. 

Binnenkort een keer vrijblijvend kennismaken? Bel of mail. 

Over Erna Zuidhoek | Voorhout

Geloof niet alles wat je denkt!

Heel lang heb ik gedacht dat er iets aan mij niet klopte. Ik dacht dat ik iets aan mezelf moest veranderen en of verbeteren of dat ik een betere versie van mezelf moest zijn.

Ik maakte me overal druk om, zag al problemen voordat ze er waren. Mijn gedachten draaiden overuren, slapen was een uitdaging en ik had een kort lontje en kon om niets ‘uit de bocht vliegen'.

Ik veroordeelde mezelf voor wie ik was en wat ik deed.

Mijn grootste 'aha-moment' was het moment waarop ik het levensveranderende inzicht kreeg, dat alles wat ik DENK, NIET perse waar hoeft te zijn.

Het zette mijn wereld op z’n kop, in de goede zin van het woord. Toen ik ook begon te begrijpen hoe groot de invloed van mijn gedachten is op mijn gevoelens en emoties, veranderde er nog veel meer. 

Voor mij betekent het dat veel van mijn dagelijkse stress, ongenoegen, boosheid, irritatie of ongeduld vanzelf verdwijnt, omdat ik nu zie dat ik het zelf creëer, door de gedachten over mezelf en de wereld om me heen te geloven.

Dingen glijden nu veel makkelijker van me af. Het geeft me de vrijheid om steeds meer te leven een manier die past bij wie ik werkelijk ben, zonder de angst voor oordeel of afwijzing van anderen. Ik werk o.a. met Access Consciousness Bars

Ik kan nu dat Gave Wijf zijn wat ik altijd al ben geweest. 

Binnenkort een keer kennismaken? Bel of mail.

Agenda Levenscoach Gunjezelfhetbeste.nl


Foto 1 Erna Zuidhoek Klik om te vergroten

Levenscoach Gunjezelfhetbeste.nl
Erna Zuidhoek


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!