Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen! | Lisse

Coaching bij LiefdeWerk is als  een reis, een innerlijke zoektocht. Het doel van de reis is om jezelf te ont-dekken, weer in verbinding te komen met wie je werkelijk bent. Je groeit naar een verhoogd bewustzijn van je ware zelf. Van daaruit kun je keuzes maken van binnenuit, die dus passen bij JOU. Zo kun je meebewegen met het leven én ook je leven vorm geven. Dat geeft een ontspannen levenshouding. Dan stroomt de levensenergie!

In het algemeen kan ik zeggen dat de meeste cliënten die bij LiefdeWerk komen, antwoorden zoeken op de vragen "wie ben ik?" en "wat wil ik?". Anderen komen met concretere doelen als "leren omgaan met faalangst", "werken aan assertiviteit" of "anders omgaan met hooggevoeligheid". Maar uiteindelijk komt ook dat neer op de vraag "wie ben ik?" en "wat wil ik?".

Om helder zicht te krijgen op deze antwoorden, ontdekken we je masker(s). Dat is aangeleerd gedrag wat we soms (denken!) nodig te hebben om te overleven. Je leert je verschillende "ikken" kennen, de zachte, de kwetsbare, de assertieve, de harmonieuze.... We hebben allemaal zo onze delen, die elkaar soms versterken, soms verzwakken. Bewustwording van deze "ikken" in jou, is alles wat er nodig is.

 

Ik als coach

We gaan open in gesprek, waarin we samen op onderzoek gaan. Het vertrekpunt is een holistische visie. Ik maak verbinding met jou als hele mens, vanuit de verbinding van lichaam, ziel en geest. Zonder hokjes of diagnoses kijk ik met een open mind, waarin alles er mag zijn. Ik heb daarbij een andere visie dan de reguliere zorg.

Wat beweegt jou? Wat zijn jouw gevoelens op dit moment? Wat zou je willen? Wat houdt je tegen? Wat vindt je moeilijk? Jezelf leren kennen en daarbij kunnen blijven. Er even stil bij staan. Juist dan ontstaat er, vanuit die bewustwording, beweging. En zo komt een waar transformatieproces op gang. Je wordt niet anders, je wordt juist weer jezelf, zoals je altijd al bedoeld was! Dat noem ik LiefdeWerk!

Met werkvormen als Voice Dialogue, Mindfulness, Familieopstellingen, Focussen en Sensen begeleid ik jou in dit bewustwordingsproces. Mijn eigen hooggevoeligheid is belangrijk in mijn coaching. Ik ga intuïtief te werk, stem af wat nodig is op dat moment, zonder oordeel en met veel respect en ruimte voor de cliënt.

 

Natuurlijk proces

Ik zie coaching als een heel natuurlijk proces van heling. Na een sessie komt een bewustwordingsproces op gang. Vaak wordt het echte werk, bij jou van binnen, tussen de afspraken door gedaan. Jij kunt zelf het beste voelen, wanneer het weer tijd is voor een volgende afspraak. Zo word je gesterkt om weer meer te vertrouwen op je eigen gevoel, wat leeft in je hart, en doen wat goed is voor jou. En daar werk ik graag aan mee door de regie bij jou te laten.

 

Ik ontmoet je graag.

Over Angela Roelen | Lisse

Leuk dat je interesse hebt in mijn praktijk LiefdeWerk. Ik ben Angela Roelen en begeleid je graag op weg naar (meer) jezelf. Zelf altijd zoekend naar zingeving, regelmatig lezend in meerdere boeken tegelijk.

Ik hou van Echt, Puur, Authentiek. Zo eet ik, zo leef ik, zo heb ik lief, en dus... werk ik ook zo.

Wat ik ook doe, of het nu coaching is, een Opstelling, een workshop, een training, een lezing, een satsang, een leeskring.... Alles gaat over mensen inspireren, stimuleren, begeleiden in Echt, Puur, Authentiek ZIJN, zodat we op die manier ons met onszelf en met elkaar kunnen verbinden. Dat ís liefde. En daar maak ik graag werk van. LiefdeWerk, dus.

Al een aantal jaren mijn eigen praktijk LiefdeWerk, eerst buitenshuis, nu in fijne, lichte ruimte aan huis. Daarvoor onder andere coördinator geweest bij Humanitas, waarbij ik een project Netwerkcoaching voor mensen in sociaal isolement heb opgezet in de Duin- en Bollenstreek. Ja, ook dát ging over verbinding.

Naast mijn praktijk LiefdeWerk, ben ik inspirator/coördinator van Bewust Bollenstreek. Ik heb het netwerk opgezet en nu is dat prachtig aan het groeien en bloeien, omdat ik op mijn pad allerlei mensen ontmoette die eenzelfde verlangen hadden. Een verlangen naar een bewustere samenleving in de Bollenstreek.

Ik breng graag mensen op een andere manier (met als doen bewustwording) bij elkaar en organiseer daartoe mbv collega's allerlei evenementen bij Bewust Bollenstreek: bijzondere filmavonden, inspirerende lezingen met sprekers uit het land, blote voeten dansavonden, bewuste wandelingen, theaterimprovisatie, zomerweekenden en binnenkort ook een jaartraining voor vrouwen.

Ik word vooral heel erg blij van al deze dingen die ik doe. Het past bij mij, bij wat in mijn hart is gelegd. 

Ik ben een LiefdeWerker.

Wat is er bij jou in je hart gelegd? Ga je luisteren naar het fluisteren van je ziel? De herstelde verbinding zou je zomaar gelukkig kunnen maken... 

Agenda LiefdeWerk


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek