Liefdewerk.... Kom weer in verbinding met jeZELF en laat de liefde stromen! | Lisse

Coaching bij LiefdeWerk is als  een reis, een innerlijke zoektocht. Het doel van de reis is om jezelf te ont-dekken, weer in verbinding te komen met wie je werkelijk bent. Je groeit naar een verhoogd bewustzijn van je ware zelf. Van daaruit kun je keuzes maken van binnenuit, die dus passen bij JOU. Zo kun je meebewegen met het leven én ook je leven vorm geven. Dat geeft een ontspannen levenshouding. Dan stroomt de levensenergie!

In het algemeen kan ik zeggen dat de meeste cliënten die bij LiefdeWerk komen, antwoorden zoeken op de vragen "wie ben ik?" en "wat wil ik?". Anderen komen met concretere doelen als "leren omgaan met faalangst", "werken aan assertiviteit" of "anders omgaan met hooggevoeligheid". Maar uiteindelijk komt ook dat neer op de vraag "wie ben ik?" en "wat wil ik?".

Om helder zicht te krijgen op deze antwoorden, ontdekken we je masker(s). Dat is aangeleerd gedrag wat we soms (denken!) nodig te hebben om te overleven. Je leert je verschillende "ikken" kennen, de zachte, de kwetsbare, de assertieve, de harmonieuze.... We hebben allemaal zo onze delen, die elkaar soms versterken, soms verzwakken. Bewustwording van deze "ikken" in jou, is alles wat er nodig is.

 

Ik als coach

We gaan open in gesprek, waarin we samen op onderzoek gaan. Het vertrekpunt is een holistische visie. Ik maak verbinding met jou als hele mens, vanuit de verbinding van lichaam, ziel en geest. Zonder hokjes of diagnoses kijk ik met een open mind, waarin alles er mag zijn. Ik heb daarbij een andere visie dan de reguliere zorg.

Wat beweegt jou? Wat zijn jouw gevoelens op dit moment? Wat zou je willen? Wat houdt je tegen? Wat vindt je moeilijk? Jezelf leren kennen en daarbij kunnen blijven. Er even stil bij staan. Juist dan ontstaat er, vanuit die bewustwording, beweging. En zo komt een waar transformatieproces op gang. Je wordt niet anders, je wordt juist weer jezelf, zoals je altijd al bedoeld was! Dat noem ik LiefdeWerk!

Met werkvormen als Voice Dialogue, Mindfulness, Familieopstellingen, Focussen en Sensen begeleid ik jou in dit bewustwordingsproces. Mijn eigen hooggevoeligheid is belangrijk in mijn coaching. Ik ga intuïtief te werk, stem af wat nodig is op dat moment, zonder oordeel en met veel respect en ruimte voor de cliënt.

 

Natuurlijk proces

Ik zie coaching als een heel natuurlijk proces van heling. Na een sessie komt een bewustwordingsproces op gang. Vaak wordt het echte werk, bij jou van binnen, tussen de afspraken door gedaan. Jij kunt zelf het beste voelen, wanneer het weer tijd is voor een volgende afspraak. Zo word je gesterkt om weer meer te vertrouwen op je eigen gevoel, wat leeft in je hart, en doen wat goed is voor jou. En daar werk ik graag aan mee door de regie bij jou te laten.

 

Ik ontmoet je graag.

Over Angela Roelen | Lisse

Ik ben Angela Roelen, levenscoach en familieopsteller. Ook ik heb een turbulente periode meegemaakt in mijn leven. Een moeilijke periode, maar waar ik nu heel dankbaar voor ben. Het heeft mij zoveel geleerd. Na een emigratie, remigratie en scheiding, waar ik makkelijk overheen leek te stappen, kwam ik pas na een paar jaar toe aan het verwerken ervan. Er kwamen zoveel gevoelens en emoties op mij af, die ik zoveel jaar had weggestopt, dat ik mijn balans kwijtraakte. Ik had als kind niet geleerd om op een gezonde manier om te gaan met mijn emoties. Ik ben toen op zoek gegaan naar mijzelf. Waar word ik blij van? Wat hoort bij mij? Hoe was het om op te groeien in een groot gezin? Wat heb ik daarvan meegenomen in mijn volwassen leven? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat zijn mijn kwetsbaarheden? Wat vind ik belangrijk in het leven? Kortom... wie ben IK?

Op veel vragen heb ik inmiddels een antwoord gekregen. Door zelfonderzoek, coaching en yoga, maar zeker ook door de opleidingen die ik heb gevolgd. Een zoeker blijf ik altijd. Gelukkig maar, dat houdt mij in beweging. Wel heb ik mijn "zelf" gevonden. Er is innerlijke rust en balans IN mij. Ik kan daardoor meebewegen met het leven. Nu help ik graag anderen in hun zoektocht. Met dat doel heb ik mijn praktijk LiefdeWerk opgezet.

Verbinding is het toverwoord!

Mijn focus ligt op persoonlijke ontwikkeling door verbinding te maken/herstellen, zodat de liefde weer kan gaan stromen. In mijn praktijk staat coaching voor de verbinding met jezelf en met familieopstellingen maak je verbinding met je voorouders en alles wat ons met elkaar verbindt. Spiritualiteit (als in "wat geeft jou het leven zin"?) vormt daarbij een belangrijke basis. Mijn hooggevoeligheid geeft richting in mijn leven en dus ook in mijn werk. Ik heb geleerd van deze kwetsbaarheid een kracht te maken en wil dat graag ook anderen leren. In de begeleiding van cliënten is mijn intuïtie een onmisbaar instrument.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk LiefdeWerk!

Agenda LiefdeWerk

Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek