Expert in genderidentiteit/(outdoor)lifecoach/hardlooptrainer | Sassenheim

Expert in genderidentiteit 

Als Outdoor LifeCoach, als mens, doorbreek ik taboes als het gaat om genderidentiteit.

Ik ben beschikbaar als spreker of spreekster op symposia of op andere plekken (scholen, universiteiten, belangenorganisaties) waar dat nodig is als het gaat om de positie van transgenderpersonen in de maatschappij. 

Vier à 5% van de mannen en vrouwen worstelt met hun vrouwelijk danwel mannelijk deel. Omdat zij zichzelf niet durven laten zien, is het moeilijk relaties aan te gaan of überhaupt met jezelf om te gaan. Het geeft een enorme spanning wanneer je een deel van jezelf verborgen houdt. De essentie hierbij is, dat je door het niet compleet zijn, spanning ervaart en stressklachten krijgt. Die innerlijke worsteling is zwaar. Je voelt je niet heel als mens en tegelijkertijd voel je een enorme drempel om jezelf bloot te geven. 

Het is mijn uitdaging om transgenderpersonen te begeleiden op weg naar zoveel mogelijk zichzelf mogen zijn, waar gewenst dierbaren (partners en familie) te betrekken en te verkennen wat de meest passende uitingsvorm is.

We onderzoeken wie je in essentie bent, wat jij wilt, wat jij kunt en waar jij uiteindelijk voor kiest. Zelfacceptatie is het fundament voor jouw zelfvertrouwen. En neem van mij aan, dat maakt jouw leven vrijer, meer in balans en dat geeft jou en jouw eventuele partner een rijker leven.

Daarnaast maak ik mij hard voor transgenderpersonen in de sport, vanuit de gedachte dat naar hun genderidentiteit zoekende kinderen en jong volwassenen bijzonder kwetsbaar zijn voor pesterijen en (seksuele) intimidatie.

 

 

Over William Slotboom | Sassenheim

Expert in genderidentiteit, (outdoor) lifecoach, hardlooptrainer

Ik ben William Slotboom en heb na het volgen van een HBO-opleiding tot Outdoor Lifecoach mijn levenservaring (opvoeding, carrière, maatschappelijk en privé, visie) bijeengebracht in mijn coachpraktijk.

Ik ben een buitenmens en coach daarom graag buiten en maak gebruik van alles wat er daar op dat moment is.

Een belangrijk onderdeel van mijn leven is mijn zoektocht naar mijn genderidentiteit. Deze zoektocht is redelijk karakteristiek voor veel anderen die ook twijfels hebben. Deze levensles, genderidentiteit, is mijn specialisme als lifecoach. Ik neem in mijn coaching de betrokkene zelf mee en daarnaast de maatschappelijke positie en het privéleven (partner, kinderen en andere dierbaren) wanneer gewenst. Met de Transgendercirkel werk ik drempelverlagend voor een ieder die wil delen als het gaat om genderindentiteit.

Mogen zijn wie jij bent is mijn missie!

Hardlopen, vooral bewust hardlopen, en de meest effectieve houding en techniek toepassen is een grote passie van me. Dat is waarom ik als hardlooptrainer geniet als anderen zich ontwikkelen. Ik geef regelmatig diverse soorten loopclinics, zoals "hart-lopen, bewust hardlopen in de Bollenstreek".

Ik ben vader van twee dochters die hun eigen pad volgen. Mijn carrière als afdelingshoofd bij de overheid heb ik ingewisseld voor die van lifecoach, een baan met een missie.

Op dit moment zet ik mij in als buddy/trainer bij RunningBlind en studenten hardloopvereniging Currimus, ik begeleid beginnende hardlopers via Start To Run of Hart-lopen. Daarnaast ben ik actief op diverse plekken waar genderdiversiteit aan de orde is. Denk daarbij aan spreker of spreekster op symposia, gendercafé's of het leiden van gesprekken waar dit thema speelt.

Op het ATMA opleidingsinstituut ben ik assistent-mentor/supervisor bij de opleiding tot (outdoor)lifecoach.

Mijn stilte creëer thuis op mijn woonark, met buiten zijn, fotograferen, muziek en bij varen op de Kagerplassen bij zonsondergang.

En natuurlijk kent mijn leven nog veel meer dimensies, als je meer wilt weten, mag je me dat altijd vragen.


Foto 1 William Slotboom Klik om te vergroten

B-Lifecoaching
William Slotboom


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!