Executive Life coach voor vrouwelijke directie, managers en ondernemers | Noordwijk

Merk je dat zaken niet gaan zoals je wilt? Loop je rond met twijfels, frustraties, lig je 's nachts te piekeren en vraag je je af; hoe kan dit en hoe los ik dit op?Alles wat je in je leven en ondernemerschap mee hebt gemaakt heeft z'n weerslag op je gedrag, motivatie en zelfvertrouwen. Krijg je teleurstellingen te verwerken zonder dat je begrijpt wat er aan de hand is? Dan sta je jezelf en je bedrijf in de weg.Veel vrouwen blijven in die vicieuze cirkel hangen. Zonde! De wereld verandert, mensen veranderen, zaken veranderen. Meegroeien met je onderneming is essentieel als je als ondernemer wilt blijven bestaan. Als vrouw, moeder, ondernemer, ervaringsdeskundige, vertrouwenspersoon, sparringpartner en life coach stem ik me af op jouw behoefte en geef je wat jij nodig hebt. Zo help en begeleid ik je in jouw ontwikkelingsproces richting Persoonlijk Leiderschap en het realiseren van je dromen.

Over Astrid Koelewijn | Noordwijk

Mijn naam is Astrid Koelewijn. Ik woon in Noordwijk, getrouwd met Léon en in my late fourties. Samen begeleiden we onze drie prachtige pubers. Na inmiddels vijfentwintig jaar zelfstandig ondernemerschap werk ik nu acht jaar in mijn praktijk als life coach. Daarvoor runde ik samen met mijn man een reclamebureau. Een onderneming die uitgroeide tot een bedrijf met vijftien medewerkers en een omzet van twee miljoen euro.

In die jaren een jong, groeiend bedrijf en een jong gezin. Mijn man nam zaken frontoffice voor zijn rekening, mijn pakkie an was alles backoffice en thuis. Een hectische tijd waarin zich regelmatig situaties voordeden waarin ik teleurgesteld en gefrustreerd raakte. Waarbij ik vaak ook niet direct een oplossing wist. Maar met mijn tomeloze inzet stapte ik over mijn teleurstellingen heen en deed wat ik dacht dat het beste was. Om later te concluderen dat zaken niet veranderden en problemen onopgelost bleken. Na veel te lang onzeker aanmodderen besloot ik dat het anders moest.

Het glazen plafond

Ik zocht hulp en dat werd mijn ommekeer. Ik bleek mezelf nog het meest in de weg te staan. Vanaf het moment dat ik besloot dat het anders moest, kreeg ik inzicht in mijn patronen en problemen. Daardoor leerde ik mezelf pas echt goed kennen, ontdekte wat ik wilde en hoe dat kon bereiken. Vanaf dat moment kon ik mijn glazen plafond doorbreken. Ik nam de leiding over mezelf en mijn bedrijf en werd een krachtige vrouw en ondernemer.

Nieuw Vrouwelijk Ondernemerschap

Mijn combinatie van skills als life coach en ervaringen als vrouw, moeder en ondernemer, vormen een waardevolle aanvulling voor andere vrouwelijke ondernemers. Persoonlijk leiderschap ontwikkel je alleen door een proces van transformatie. Een proces waarin je je 'rugzak' leeg maakt en nieuwe dingen leert. Het is jezelf leren kennen, je vrouwelijke kwaliteiten als gevoel en intuïtie ontwikkelen in je zoektocht naar je bestemming. Op je eigen manier en in je eigen tempo ga je dit integreren in je leven en ondernemerschap. Dát is persoonlijk leiderschap; de vaardigheid waarbij je hoofd, hart en handen optimaal samenwerken om je doelen te realiseren.

Kijk op m'n website, neem contact met me op of kom langs bij een van (gratis) mijn programma's.

Groetjes, Astrid Koelewijn


Foto 1 Astrid Koelewijn Foto 2 Astrid Koelewijn Klik om te vergroten

Lifecoach.nl
Astrid Koelewijn


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!