Niets buiten jezelf kan je ooit geven wat je zoekt | Hillegom

Je kunt bij mij terecht voor:

) Individuele coaching
) Cursussen 
) Trainingen
) Workshops
) Lezingen 
) Kindercoaching 

Je leert alles over werken met gedachtekracht. In dit praktische, diepgaande, confronterende, liefdevolle en vooral waardevolle proces leer je de band met jezelf te herstellen en je eigen coach te worden. We gaan o.a. aan de gang met emotionele/lichamelijke pijn en het opsporen en uitwerken van oude patronen en overtuigingen. Ik maak gebruik van verschillende methodes o.a. gebaseerd op de filosofie van Louise Hay. Je leert je bewust te worden van gedachten en gewoontes die je niet meer dienen en je huidige moment in de weg kunnen zitten. Hoe kun je gedachten kiezen op een manier dat ze jouw gaan dienen en hoe ga je om met remmende gedachten? Dit alles op een manier die overtuigend is zonder emoties en gevoelens te ontkennen. Je leert anders om te gaan met situaties waardoor je minder teleurstellingen en stress zult ervaren. Ook besteden we aandacht aan zelfwaardering/eigenwaarde zonder voorwaarden aan jezelf te stellen. In plaats van streng te zijn voor jezelf en te oordelen over jezelf en anderen leer je gezonder en liefdevoller te denken. Ik help je bij het richting geven en inzetten van de juiste methodes en tools. Hiervoor is een bepaalde commitment nodig, het is een proces waar je niet alleen bij mij aan werkt, maar ook in je dagelijks leven.

Over Maartje Van Harlingen Nijman | Hillegom

Naast dat ik opgeleid ben als sociaal pedagogisch hulpverlener, ben ik tevens praktijkbegeleider Louise Hay-filosofie en stroomtaalcoach. 
Ik ben zelf jarenlang met hulpverleners in aanraking geweest. Pas toen ik bekend werd met the Science of Mind en de filosofie van Louise Hay zijn er voor mij echt dingen gaan veranderen. Ik vond een kracht in mezelf waarvan ik geen idee had dat hij er zat. Ik begon mij steeds meer bewust te worden dat ik de enige ben die mezelf kan helpen, terwijl ik het al die jaren buiten mezelf gezocht had. 
In mijn meest zware periode, een depressie, zei ik: "als ik hieruit kom, ga ik andere mensen helpen". Dat is o.a. wat deze periode mij gegeven heeft. Ik wilde degene worden die ik miste in die periode maar al snel besefte ik dat dat niet kon. Niemand kan dat gevoel van eenzaamheid wegnemen, behalve jijzelf. Ik leer je graag om in contact te komen met jezelf waardoor die eenzaamheid niet meer op die manier ervaren zal worden. Niemand kan jou het gevoel geven wat je krijgt als je in contact bent met jezelf en beroep kan doen op jouw innerlijke kracht. Ik ben nu mijn eigen coach en dat voelt als een bevrijding. De krachtigste coaches leren jou je eigen coach te worden. Ik zie mezelf als richtingaanwijzer op de ontdekkingsreis naar jezelf zoals Louise Hay dat zo mooi zegt. 


Foto 1 Maartje Van Harlingen Nijman Foto 2 Maartje Van Harlingen Nijman Foto 3 Maartje Van Harlingen Nijman Foto 4 Maartje Van Harlingen Nijman Klik om te vergroten

AMN Coaching
Maartje Van Harlingen Nijman


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!