Van bewustwording naar transformatie...hoe mooi is dat! | Lisse

Gaat het eigenlijk niet zo goed met je?
Ervaar jij problemen in het dagelijks functioneren? Komt er niets uit je handen, voel je je snel moe en geïrriteerd, en ervaar je amper nog plezier en verbinding in je relatie, gezin of werk? Spanningsklachten nemen toe, je voelt je niet fijn, het leven loopt het niet langer op rolletjes. Life coaching of loopbaancoaching kan je in zo'n fase helpen. We gaan aan de slag met specifieke vragen, zoals:

  • Het vergroten van je assertiviteit
  • Omgaan met hooggevoeligheid (HSP)
  • Leren uiten van je gevoelens
  • Helder leren communiceren
  • Het verminderen van onzekerheid
  • Omgaan met spanningsklachten
  • Keuzes maken: wat wil je echt?

Coaching brengt bewustwording en transformatie
Enthousiast en oprecht in het leven staan. Echt jezelf durven zijn en het beste uit jezelf halen. Zowel op je werk als privé. Haalbaar? Jazeker! Coaching maakt je weer bewust van je Zelf en je mogelijkheden. 

In de sessies staan betrokkenheid, respect, helderheid en integriteit centraal. Gesprekken worden afgewisseld met inzichtgevende werkvormen zoals systemisch werk (opstellingen), visualisaties, focussing en NLP. Er ontstaat een sfeer waarin je je proces onder ogen kunt zien en de stap durft te zetten naar persoonlijke en/of professionele groei. 

Over Annemiek van Wijnbergen | Lisse

Hoi! Mijn naam is Annemiek van Wijnbergen, en ik woon in Lisse met mijn partner, om de week een puber en een paar lieve huisdieren. Als hoog sensitief persoon (HSP) groeide ik op met de aangeleerde overtuiging dat ik te gevoelig en kwetsbaar was. Mij teveel aantrok van anderen, van sferen, van negativiteit en onechtheid. Ik ‘stelde me aan’ volgens mijn omgeving. Ik kreeg de boodschap mee dat ik alleen zou kunnen functioneren in de maatschappij als ik die aspecten zou negeren en me rationeler op zou stellen. Zo gezegd, zo gedaan. Maar je ware aard laat zich (gelukkig!) niet negeren… 

En dus voelde ik op een bepaald moment dat ik echt mezelf wilde zijn, een sensitief en intuïtief persoon. Ik zocht contact met gelijkgestemden, leerde mijn gevoeligheid op waarde schatten, en deed mee aan inspirerende workshops en retreats. Dat hielp enorm om de aangeleerde overtuiging los te laten en steeds meer vanuit mijn essentie te leven. Daarnaast groeide mijn interesse om anderen te begeleiden in bewustwording. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als communicatiemanager volgde ik een opleiding tot integratief therapeut. Sinds de start van mijn praktijk Vanuit Essentie in 2007, heb ik aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder Post-HBO loopbaancoach, familie & organisatieopstellingen, en medische & psychosociale basiskennis. Mijn (heldere) gevoeligheid is mijn kracht geworden, en deze zet ik met veel plezier in tijdens sessies. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet, Annemiek van Wijnbergen


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek