Rebalancer | Hillegom

Rebalancing brengt je tot nieuwe inzichten, belicht je binnenkant, helpt je spanning los te laten in lichaam en geest. Laat je ruimte en innerlijke rust ervaren. Rebalancing is een proces dat we samen aangaan, waar ik je in begeleid, zodat jij er voor jezelf kunt zijn, kunt zien en accepteren wat er is, Maar ook lastige stukken uit je leven kunt verwerken die je dwars zitten. Dit is meestal niet gemakkelijk.Ik zet lichaamswerk technieken in en begeleid je in een zogenaamd zelfonderzoek, waardoor je zaken op een rij kunt zetten, meer bewustzijn kunt krijgen op je eigen mechanismes en door kunt dringen tot de kern, de werkelijke oorzaak van dingen waar je last van hebt. NIet zelden wordt dit veroorzaakt doordat we onszelf teveel weggeven, on schikken naar wat anderen van ons vragen en willen. Maar wat wil jij nu eigenlijk diep van binnen?
Het is een proces dat je doorloopt, dat je dichter bij je eigen essentie brengt en bij wat jij wilt van het leven. 
Waardoor je gemakkelijker kunt ontspannen, je steviger gaat staan voor jezelf. Contact maakt met je innerlijke drijfveren en gaat voelen wat je belemmert.Uiteindelijk maakt het dat je lichter en vrijer in het leven kunt staan; voel je licht van binnen!  

Over Bernadette Hermans | Hillegom

Ik ben een vrouw van 55 jaar, geboren in het zuiden van Nederland, sinds 2004 woonachtig in Hillegom met mijn man en 2 katten. Ik heb in verschillende beroepsgroepen gewerkt, altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, naar persoonlijke groei. Dit bracht me van het Jeugdwerk naar administratieve banen en toen dat teveel routine werd en te weinig uitdagend, besloot ik als reisbegeleidster de wereld te gaan verkennen. Een prachtige tijd volgde in Europa en Azië waar ik groepen met veel plezier heb rondgeleid, volop genietend van mensen, cultuur en natuur. Het Boeddhisme waarmee ik kennis maakte in Azië draag ik sindsdien in mijn hart. In 2001 besloot ik terug te keren naar Nederland, verlangend naar een eigen plek, een huis, een relatie.  
Een leven opbouwen in Nederland was niet gemakkelijk. Rebalancing heeft me gesterkt en geholpen een nieuw bestaan op te bouwen door te luisteren naar mijn hart en me bewuster te worden van mijn natuurlijk kwaliteiten. In 2017 sloot ik de 3-jarige opleiding tot Rebalancer af en startte ik mijn praktijk vanuit de wens ook anderen kennis te laten maken met deze verrijkende methodiek. Om mensen een stapje verder te helpen in een moeilijke periode in het leven. Om de lessen die zich aandienen te herkennen en waarderen en vandaaruit te groeien naar een completer mens-zijn. En te genieten van het leven in al zijn facetten. Wees welkom!


Foto 7 Bernadette Hermans Klik om te vergroten

Licht van Binnen - Rebalancing praktijk
Bernadette Hermans


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek