Holistische massage. Stilstaan bij, ruimte geven aan en verkennen wat er in jou omgaat. | Katwijk

Als mens ben je een geheel. Lijf, geest, hart en ziel. Met ieder van deze elementen beleef je jouw leven.
Niet los van elkaar, maar in samenhang. In het ene moment is het fysieke aspect sterker, in het andere
moment zitten we meer in ons denken. Daar horen ook weer emoties en gevoelens bij. 
Je kunt je vast wel voorstellen dat zij invloed op elkaar hebben. Zorgelijke gedachten en stress kunnen spanning
in ons lijf geven. Vermoeidheid kan je somber maken. Plezier kan je energie geven. En verliefd zijn,
dat beleef je met lijf, geest, hart én ziel. 

In ons drukke bestaan, vergeten we soms om te luisteren naar wat ons lijf nodig heeft. Terwijl we wel willen
dat het altijd aan onze verwachtingen voldoet. Ons lijf kan ons duidelijk maken hoe we ons echt voelen, zonder
dat gedachten daarbij in de weg zitten. Ons lijf is eerlijk. Dat mogen we best koesteren.

In de massagesessie, middels aanraking met zorgvuldige aandacht, komen we via je lichaam bij wat er in jou omgaat.
Ik nodig je uit om lief te zijn voor jouw lijf en te luisteren wat het jou wil vertellen.

In de massagebehandeling gebruik ik elementen uit de klassieke massage, haptisch-energetische massage, bindweefselmassage, voetreflexologie en Holistic Pulsing, toegespitst op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik masseer met gerichte aandacht, waardoor jij de ruimte krijgt om te voelen wat er omgaat in je lijf. 

Over Dian Gaustad | Katwijk

Het ondersteunen van mensen op persoonlijk vlak is altijd in mij aanwezig geweest. Dat ondersteunen deed ik op verschillende manieren. Gaandeweg ontdekte ik dat mijn handen de juiste instrumenten zijn om die ondersteuning te geven. Door aan te raken, met luisterende aandacht, met een open hart. Aanwezig mogen zijn bij iemands innerlijke processen vind ik het mooiste wat er is. 

Naast mijn opleiding tot Holistisch massagetherapeut aan de Holos Academie, is het dagelijksleven mijn grootste leerschool. Mijn drie dochters en man vormen mijn grootste spiegel. Zeker met een zorgintensieve dochter, kom ik bijzondere ontwikkelingen en uitdagingen tegen; in mijzelf, in de kinderen, in mijn man en in onze gezins-dynamiek. 

Ook thuis speelt bewustwording een grote rol. Ieder mens heeft op ieder moment iets anders nodig. Zo had ik zelf de behoefte om na jaren intensief zorg-moeder te zijn, iets voor mijzelf en vanuit mijzelf op te bouwen. Ik begon weer een opleiding! Daarin kwam ik echter ook mijn uitdagingen tegen en raakte opgebrand (burn-out). 

Ik heb mogen ervaren dat de essentie van mogen zijn, zit in 'ruimte'. Ruimte voor aandacht, zelfbeschikking, bewustwording, gezondheid, stromen, voelen, stilte. In de ruimte kunnen we gewaarworden wat er is. Het gewaarworden brengt je tot heel worden, tot Holos. In mijn praktijk geef ik gelegenheid voor gewaarwording van ruimte. In jou en om je heen. Met focussing gaan we die ruimte beluisteren. Ik nodig je van harte uit, om de ruimte in jou gewaar te worden.


Dian Gaustad Praktijk voor Massage en Bewustwording
Dian Gaustad

0624245152
praktijk AT diangaustad DOT nl
www.diangaustad.nl

Dian Gaustad Praktijk voor Massage en Bewustwording
Prins Hendrikkade 45
2225NJ Katwijk


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!